Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 11:09   #3485
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem mega dumna z siebie! Wczoraj gril, pełno jedzenie-a ja nie jadłam nic. Generalnie to zdziwiona jestem, że tak wcześnie wstałam Popiłam wczoraj trochę ale głowę mam mocną więc jak poszłam spać pijana po północy to po 7 już gotowa byłam. Coś jeść musiałam i zjadłam 5 kanapek białego chleba zrobionych na grilu i tyle, ale nie lubię pić bez jedzenia. No ale generalnie to się trzymałam.

Klub to dobry pomysł. Nazwa jak dla mnie może być Agi.

Minthema, ciuchy zawsze najbardziej cieszą w małych rozmiarach.
brawo po 7, szalona, moje poranki po % to jest coś najgorszego, nawet jak nie mam kaca... też jestem z siebie dumna jak uda mi się nie jeść na imprezie. Chociaż ostatnio jak piłam to rano koleżanka nie mogła mnie znieść jak ciągle jej się pytałam czy zjadłam coś jeszcze oprócz tego co pamiętam chociaż jeść powinnam bo głowę to ja mam raczej słabą ale jakoś nie lubię pić i jeść.

noo dokładnie szczególnie z Bershki bo zawsze jak tam kupowalam to czasem i L mi były ciasnawe generalnie chyba troche im się rozmiarówka powiększyła bo kiedyś to naprawdę były szyte na dzieci.. ale trochę jestem w szoku bo już kolejna rzecz w tym rozmiarze, fajnie fajnie, zdaje sobie sprawę że to zależy od każdego modelu ubrania ale i tak cieszy

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja na chwileczke wpadlam , bo musze sie szykowac bo jedziemy nad wode z kolezankami taka piekna pogoda, ze szkoda siedziec w domu
Jak wroce to sie odezwe i Wam poodpisuje
oo nad wodę, też bym sobie pojechała mimo że byłam ostatnio, w taką pogodę to tylko nad jeziorko. Baw się dobrze i odpocznij

arnama, za klub, świetnie to tam wszystko wygląda

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
już wiesz czemu zrobił się mega glut

wsypujesz do kubka łyżeczkę, zalewasz 3/4 wysokości lub pół- to kwestia indywidualne raczej. i cąły czas mieszasz- jak kiciel! odstawiasz na 15-20min, ale w między czasie mieszasz od czasu do czasu, wtedy się robi bardziej kiślowy i jest fajniusi
no widzisz, hahaha, wszystko jasne ale wydaje mi się że laska z bloga do którego wam dałam linka pisała o paru godzinach dlatego tak zrobiłam. Dziękuję ci bardzo dzisiaj zrobię tak jak mówisz i zobaczymy jak wtedy to wygląda i smakuje może wsypię ze 2 łyżeczki owocowego kisielu? żeby było smaczniejsze..

minthema jest offline Zgłoś do moderatora