Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 14:54   #162
Jagoda_w6
Zaczytana online

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XV

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Zgadzam się Oglądałam storczyki w T. Warte tych 18 zł. Ale 36 zeta (czy ile one tam kosztowały pierwotnie:P) bym nie dała. Nic specjalnego. Daleko do tym z Biedronki W zeszłym roku chyba mniej więcej teraz były.
Zatem czekamy! Ja jestem w stanie dać za storczyka 40zł,ale tylko wtedy jeśli kupuję dla kogoś w prezencie.Dla siebie wolę upolować 2 po 20zł

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Hej ja używam tego żelu do golenia w wersji niebieskiej i potwierdzam że jest świetny. Kupiłem kiedyś piankę, w pośpiechu bo zapomniałem w drogerii wziąć i stwierdziłem że zaryzykuję. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że pianka ma podobne właściwości jak ta której używałem do tej pory z L'oreal, więc od tamtej pory uznałem, że nie ma co przepłacać. Przerzuciłem się tylko na żel bo baaardzo wydajny jest - porcja wielkości fasolki potrafi pokryć całą twarz gęstą pianą.
Co do zapachu, znika zaraz po przemyciu twarzy więc nie macie się co obawiać, zresztą jakoś szczególnie męsko nie pachnie, raczej tak świeżo - bawełnianie(?)
Podkradam tacie ten żel,również polecam - jest gęsty,nie spływa,piana jest kremowa.Dobry produkt.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Tak, jest teraz w ofercie wraz z innymi formami do pieczenia Są na wagę. Ta do tarty wyniosła mnie 3 zł z groszami, więc śmieszna cena
Postaram się wieczorkiem wrzucić foto
Chciałam kupić koniecznie tortownicę,ale spóźniłam się.Zostały zwykłe blaszki i 1 forma do babki.Może następnym razem się uda

Bransoletki też przebrane,zostały tylko te szerokie,a sądziłam,że nie będzie wielkiego zainteresowania nimi w mojej Biedronce...
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora