Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomimo wielkiej odległości nie daMY umrzeć tej Miłości. - 44 część ZNO :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 19:55   #242
norka27
Zakorzenienie

Dot.: Pomimo wielkiej odległości nie daMY umrzeć tej Miłości. - 44 część ZNO :)

Pocwiczylam, popedalowalam na rowerku - zamontowalam takie cos w pokoiku Iselin i teraz jem krowke w nagrode oczywiscie
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ewelina ma kolejne nowe umiejętności. Potrafi oprzeć się na dłoniach i podnosi całą klatkę piersiową i brzuch, podkula nogi pod brzuszek i... pełza do tyłu
to teraz czekac az zacznie pelzac do przodu

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
zaraz bede miała kolbe kukurydze do zgryzienia
ooo zjadlam bym - bo zaraz wskocze do auta i pojade do sklepu

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
hej
chcialam zrobic zakwas ale nie dostalam potrzebnej mąki...wiec upieczenie chleba musi poczekac
ja nie mam maki chlebowej i mam zakwas - robie z maki zytniej pelnoziarnistej albo zytniej mozna tez z pszennej ale to wtedy pszenny masz Chodzi im o zawartosc bialka w mace powyzej 11 gram - chyba poznanska miala ale pogoogluj - jest wiele zwyklych mak z taka zawartoscia bialka - ja robie ze zwyklej bo nie mam duzego wyboru i tez dobrze wychodzi Zakwas trzeba karmic codziennie i trzymac w cieplym a jak sie zbliza do wyjscia przemieszac. Ja mam zakryty folia spozywcza i nalozona gumke recepturke. W lodowce przechowuje zakryte reczniczkiem papierowym i gumka recepturka.

Edytowane przez norka27
Czas edycji: 2012-07-27 o 19:57
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora