Wątek
:
Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-07-27, 21:01
#
757
madziwnia
Zakorzenienie
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Cytat:
Napisane przez
Baobabek
dziewczyny - diabeł wstąpił w moje dziecko
wymiękam
drze dziób o wszystko co nie po jego myśli....dzisiaj rył przez godzinę ot tak sobie na złość mamusi
dodam, ze nie wiele mi potrzeba żeby wyjść z siebie...teraz zasnął - oby przez te 3 godziny nikt i nic go nie obudziło bo ja muszę dojść do siebie
ktoś mi kur.a dziecko podmienił
heheh no to dorez że sama nie jestem!!!
ale u mnie spowodowane to jest tym że zostawiłam ja i piluje ja moja mama babcia brat tesciowa tesciu siostry i córka siostry.. kazdego sprawdza jak cos chciała to w ryk i jej dawali.. pracuje ponad miesiac a dziecko mam okropne! WRACAM do dou i wteyd od 18 próbuje ją prostowac.. samokontrola aby głosu nie podnoscic - ciezko ale widze skutkuje.. bo gdy krzyczałam to ona 'mamo nie krzyc na mnie"!
i ciagle rozmawiamy szeptem że jest grzeczna i dorosła i gdy wróce z pracy to spytam babci jak sie zachowywała i wtedy zdecyduje czy np. pojedziemy na palze basen itp..
AHA... OD 2 TYG nie było ani jednej kupy w gacie!
bo siku juz dawno woła
ale moja mam miała dość prania gaci .. i ją straszyła tym naszym karnym kocem.. bach pomogło.. ale bardziej chyba nnasze pochwały że juz dorosła i woła na sedes! i duuumna przy tym
madziwnia
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do madziwnia
Znajdź więcej postów madziwnia