Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013 cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 22:06   #298
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
to na myślach rosną włosy?
dziewczyny nas znienawidzą jak zaczną nadrabiać te głupoty

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

no i już, żaden problem to łatwiejsze od gwizdania
Kiedy właśnie to się fajnie czyta Tylko rodzina na mnie dziwnie patrzy jak się śmieje sama do siebie, ale już się przyzwyczaiłam I szkoda, że zawsze tak ciekawie się robi jak mnie nie akurat

A mnie gwizdać nauczył tata jak byłam mała i potem cierpieli wszyscy, bo ich gwizdaniem katowałam

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Wariatki
Ale leciałyście z wątkiem

Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro do moich rodziców wpadają rodzice mojego TŻ, czyli robimy pierwsze spotkanie im i się stresuje Może macie jakieś rady?
Wszystko będzie w porządku Ja się denerwowałam, a skończyło się tak jak któraś wcześniej pisała - siedzieli do późna i żegnali się, jak się znali X lat Chwile ciszy też są normalne, bo się nie znają, a każdy początkowo siękrępuje. Im dalej tym lepiej i swobodniej, więc spokojnie No i procenty też pomagają

Chyba pogram jeszcze w simsy
A jutro TŻ przyjeżdża do mnie

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora