2012-07-27, 21:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Hej
Śliczniutkie są Wasze dzieciaczki
Uffff jak gorąco  wróciliśmy ze spaceru i od razu zapodałam sobie kawę mrożoną z lodami  i trochę mnie orzeżwiło, ale i tak nie mam na nic siły
Olek pozdrawia e-ciotki 
|
Olek słodki ale to oczywiste.
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Z kolegą 
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
Orientujecie się czy dostanę w aptece maść robioną bez recepty a tylko z tą karteczką z poprzedniej maści ze składem ??
|
Dostaniesz ale płatna 100% ale kotek juz wszystko ci wyjasniła
Cytat:
Napisane przez pola_m
hejo 
Antoś kończy dzisiaj 3 miesiące!! 
|
O la boga normalnie rozpiję się Kolejne pochlej party
Cytat:
Napisane przez kism
Melduje, że zabieg przebiegł prawidłowo i Maksiu czuje się na tyle dobrze, na ile to możliwe. Tzn. bardzo go boli w gardle, więc prawie nic nie mówi, tylko kręci głową, nie je, tylko pije po odrobinie wodę. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie kciuki i dobre słowa! 
A na razie wracam do młodszego synka.
|
Super ze zabieg przebiegł prawidłowo-teraz aby tylko Maksiu doszedł do siebie
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Jeszcze mamy daleko do tematu kredkowego  ale mam pytanie do mamuś które mają już "kredkowe" dzieci. Potrzebuję dobre kredki, jak najwięcej kolorów, i muszą być w miarę miękkie, nie takie drapiące. Polecicie 
|
Bambino bardzo dobre A jeszcze mój Filip ma kredki ołówkowe tylko takie grube nie do zdarcia
Synio mój przyjechał,zadowolony iszczęśliwy Szymonow i się poprezstawiało i teraz baraszkuję a spał jak suseł od 18.30 do 21 na dworzu.
Pampersów uzywam oryginalnych,miałam Dady ale powiem szczerze że mi nie podeszły Takie sztywne i jak ściągałam cała dupcia była czerwona
To teraz prosze jeszcze raz o lini do przepisów to pójdą na pierwszą stronę
|
|
|