2012-07-27, 22:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Hej mamole
Cytat:
Napisane przez brumek
1. Żartujesz? Boska babcia to musi być  Charakterna, lubię takie 
Ale w sumie, co ja się dziwię - moja mama się rozwiodła mając 64 lata
A co do iPada, to może on wcale źle nie poprawia  Może on wie lepiej
2. A wiesz że ja (prawie) nigdy we Wrocławiu nie byłam  W zeszłym roku, jeszcze w ciąży, na godzinę się tam zatrzymaliśmy w drodze do Karpaczza i obiad na starówce zjedliśmy (paskudny swoją drogą  ).

|
Brumciu a bilet lotniczy z otl Warszawa Wrocław tylko 99 zł
Jak będziesz chciała to i babcie Ci przedstawię
No o na pewno żyjemy coś smaczniejszego
Cytat:
Napisane przez Zmalowana
Teliczku ja byłam, ja byłam w ZOO  To miasto jest boskie, uwielbiam jego klimat, zwłaszcza wieczorem. Chętnie bym pojechała.
|
No to mam kolejna chętna
A Ty mieszkałam we Wrocławiu ?
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Telik z Tymkiem wyglądają jakby znali się "od lat"- widać nić
Telik, ja prawdopodobnie w sierpniu lub wrześniu będę babcię odwiedzać we Wrocławiu, więc może wtedy to spotkanie w zoo? 
Ja też chcę być taką babcią!
Dzisiaj jedziemy nad jezioro i posiedzimy tam przez cały weekend, bo pogoda bajeczna.  . W poniedziałek wracam do Poznania i już nie mogę się doczekać.  Jestem strasznie ciekawa efektu remontu, choć trochę też przerażona, bo tż szaleje. Zamówił szafę wnękową na korytarz i pod telewizor coś nowego, nie wiem co zastanę w domu. 
|
ale byłoby swietnie
Zazdroszczę jeziora
Babcie sie dobrze
W odróżnieniu od Brumka uwielbiam remonty
Cytat:
Napisane przez brumek
1)Zakochałbyś się w moim  Gra na gitarze i pianinie. No i śpiewa pięknie  On ma jakiś taki dar (w sumie mogłabym go w cyrku pokazywać), że jak coś usłyszy jeden jedyny raz, siada do pianina i to gra. W zasadzie od razu w całości, z małymi potknięciami, jak jakiś dźwięk pomyli  [COLOR="Silver"]
2. Tymek miłość do Telika ma w genach  Ewentualnie wyssał z mlekiem matki ;
3Chyba nie pójdę teraz na spacer, a dopiero po 15-16. Bo w cieniu jest 30 stopni!
|
o i tu mnie zaskoczylas umiejętnościami Tzta
2 
3
Straszna jest taka duchową
My schaldalismy sie dziś na basenie
Choć musz przyznać ze dziś wyjątkowo nie do końca było fajnie
Mój syn co jakiś czas rozpłakiwal sie ... Ze strachu przed kuzynem Tzta
Przed jutrzejszym weselem zaczęła zjeżdżać sie rodzina
I zaplanowaliśmy z kuzynka Tzta wspólny wypad na basen
Ich córeczka to moja chrzesnica
Ale Jaś jak widzi męża kuzynki dostaje szału i płacze
Więc przez pól godziny go uspkajalam
Mieli u nas spać
Ale zmienili lokum
Pozatym pozalatwialismy razem z Jachem dużo spraw razem
On jest słodki bo w każdym urzędzie sklepie czy innym takim miejscu śle uśmiechy, robi brawo no i papa
A wszystkie babki piszcza z radochy
Cytat:
Napisane przez Stronczek27
Hej mamuski
Wiki dziekuje ślicznie za wszystkie zyczenia
Dzis kupiłam bilety lotnicze. Lecimy z Wiki 15 sierpnia. Jakoś mnie to narazie nie cieszy  wgl ostatnio jakiegoś dołka Zalapalam. Moze w PL odzyje Troche.
Na pielgrzymce byłam 2x jeszcze w liceum. Wspominam miło, jeszcze kiedys bym poszła. Ja chodziłam z Warszawy w grupie brązowej z Kapucynami. Z Lomzy Troche za daleko (13 dni idą)
Aaaaaaa No i nie pisałam wam. We wtorek przylatuje do nas brat Tz (16 lat) na 2 tyg i razem z nim pozniej Lece do PL. Pomoże mi Troche z tym Wszystkim bo samemu to wszystko przejść ( odprawa i bagaże) z małym dzieckiem na ręku to masakra. Przerabialam to w listopadzie. Wiki na jednym ręku, podreczny w drugim (zakwasy pozniej miałam przez tydzien) a pozniej torba i fotelik do samochodu. Cieżko. Na dodatek juz w PL jak jechaliśmy z samolotu do odprawy to Wiki zrobiła mega śmierdząca kupę i Bylysmy atrakcja nr 1 
|
Jeszce moje zaległe życzenia 
Śmierdzące musiała być odprawa
Ale przynajmniej nikt nie chccial zrobić wiki rewizji osobistej
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
Boże brumeczku mogę sie tylko domyślać jak straszne to było uczucie 
Strasznie sie boje wszelkich zaksztuszen zadławień
Dobrze ze mąż tak zareagował i mocniej klepnął
Tule was bidulki
|
|
|