Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-27, 22:32   #2007
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Hej mamole

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
1. Żartujesz? Boska babcia to musi być Charakterna, lubię takie
Ale w sumie, co ja się dziwię - moja mama się rozwiodła mając 64 lata

A co do iPada, to może on wcale źle nie poprawia Może on wie lepiej

2. A wiesz że ja (prawie) nigdy we Wrocławiu nie byłam W zeszłym roku, jeszcze w ciąży, na godzinę się tam zatrzymaliśmy w drodze do Karpaczza i obiad na starówce zjedliśmy (paskudny swoją drogą ).
Brumciu a bilet lotniczy z otl Warszawa Wrocław tylko 99 zł

Jak będziesz chciała to i babcie Ci przedstawię
No o na pewno żyjemy coś smaczniejszego

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Teliczku ja byłam, ja byłam w ZOO To miasto jest boskie, uwielbiam jego klimat, zwłaszcza wieczorem. Chętnie bym pojechała.
No to mam kolejna chętna
A Ty mieszkałam we Wrocławiu ?
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Telik z Tymkiem wyglądają jakby znali się "od lat"- widać nić

Telik, ja prawdopodobnie w sierpniu lub wrześniu będę babcię odwiedzać we Wrocławiu, więc może wtedy to spotkanie w zoo?
Ja też chcę być taką babcią!

Dzisiaj jedziemy nad jezioro i posiedzimy tam przez cały weekend, bo pogoda bajeczna. . W poniedziałek wracam do Poznania i już nie mogę się doczekać. Jestem strasznie ciekawa efektu remontu, choć trochę też przerażona, bo tż szaleje. Zamówił szafę wnękową na korytarz i pod telewizor coś nowego, nie wiem co zastanę w domu.
ale byłoby swietnie

Zazdroszczę jeziora
Babcie sie dobrze
W odróżnieniu od Brumka uwielbiam remonty

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
1)Zakochałbyś się w moim Gra na gitarze i pianinie. No i śpiewa pięknie On ma jakiś taki dar (w sumie mogłabym go w cyrku pokazywać), że jak coś usłyszy jeden jedyny raz, siada do pianina i to gra. W zasadzie od razu w całości, z małymi potknięciami, jak jakiś dźwięk pomyli [COLOR="Silver"]

2. Tymek miłość do Telika ma w genach Ewentualnie wyssał z mlekiem matki ;

3Chyba nie pójdę teraz na spacer, a dopiero po 15-16. Bo w cieniu jest 30 stopni!
o i tu mnie zaskoczylas umiejętnościami Tzta

2
3
Straszna jest taka duchową
My schaldalismy sie dziś na basenie

Choć musz przyznać ze dziś wyjątkowo nie do końca było fajnie
Mój syn co jakiś czas rozpłakiwal sie ... Ze strachu przed kuzynem Tzta

Przed jutrzejszym weselem zaczęła zjeżdżać sie rodzina
I zaplanowaliśmy z kuzynka Tzta wspólny wypad na basen
Ich córeczka to moja chrzesnica
Ale Jaś jak widzi męża kuzynki dostaje szału i płacze

Więc przez pól godziny go uspkajalam
Mieli u nas spać
Ale zmienili lokum

Pozatym pozalatwialismy razem z Jachem dużo spraw razem
On jest słodki bo w każdym urzędzie sklepie czy innym takim miejscu śle uśmiechy, robi brawo no i papa
A wszystkie babki piszcza z radochy

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Hej mamuski

Wiki dziekuje ślicznie za wszystkie zyczenia

Dzis kupiłam bilety lotnicze. Lecimy z Wiki 15 sierpnia. Jakoś mnie to narazie nie cieszy wgl ostatnio jakiegoś dołka Zalapalam. Moze w PL odzyje Troche.

Na pielgrzymce byłam 2x jeszcze w liceum. Wspominam miło, jeszcze kiedys bym poszła. Ja chodziłam z Warszawy w grupie brązowej z Kapucynami. Z Lomzy Troche za daleko (13 dni idą)

Aaaaaaa No i nie pisałam wam. We wtorek przylatuje do nas brat Tz (16 lat) na 2 tyg i razem z nim pozniej Lece do PL. Pomoże mi Troche z tym Wszystkim bo samemu to wszystko przejść ( odprawa i bagaże) z małym dzieckiem na ręku to masakra. Przerabialam to w listopadzie. Wiki na jednym ręku, podreczny w drugim (zakwasy pozniej miałam przez tydzien) a pozniej torba i fotelik do samochodu. Cieżko. Na dodatek juz w PL jak jechaliśmy z samolotu do odprawy to Wiki zrobiła mega śmierdząca kupę i Bylysmy atrakcja nr 1
Jeszce moje zaległe życzenia

Śmierdzące musiała być odprawa
Ale przynajmniej nikt nie chccial zrobić wiki rewizji osobistej

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Boże brumeczku mogę sie tylko domyślać jak straszne to było uczucie

Strasznie sie boje wszelkich zaksztuszen zadławień

Dobrze ze mąż tak zareagował i mocniej klepnął
Tule was bidulki