Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 06:33   #2011
CookieMonsters
Rozeznanie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Cookie, "zabiorę Cię właśnie tam!" Wpadaj do Nas, oprowadzę po Solankach i Ciebie i Zuzę (One się baaardzo zmieniły w przeciągu ostatnich lat i powiększyły i wypiękniały. W niedzielę robi się w nich Poznań w godzinach szczytu ), a później podskoczymy do Poznańskiego zoo-Hania jeszcze nie zdążyła zobaczyć jego drugiej połowy.

Tak się zastanawiam, czy na urodziny Hani nie zrobić jeszcze bezy. Pytanie, co robicie z niewykorzystanymi żółtkami?

Pytanie do dziewczyn używających(u dzieci) pieluchomajtek pampersa. Wycofali te duże paczki, czy tylko u mnie ich nie ma i są tylko takie po 23 szt.?
Ale przenocujesz nas? bo w inie hotele prawie tak drogie jak w warszawie Bo już od kilku lat sie wybieram, ale ceny ciągle mnie powalają, a do byłego raczej sie nie wbije

żółtka albo ucieram z cukrem i zjadam albo robie zwykle kruche ciasto z jakimiś owocami

Nigdy nie widziałam duzych paczek tych pieluchomajtek

Brumku współczuje

Dzień dobry
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora