Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 08:19   #2015
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Witam Was Kochane.

Brumku miałam niedawno takie samo przejście Domek próbował połknąć... korek od umywalki. Stałam koło niego, szykowałam się do pracy, chwila nieuwagi i słyszę jak on się dusi. Też zaczął wymiotować, a ja zagarnęłam mu korek z gardła. Nie chce mi się myśleć, co by się stało gdyby wsunął go dalej. Udusiłby mi się na rękach Jak to piszę to mam łzy w oczach.

DaKaro niedaleko Wiślicy jeździmy na działkę

Kobitki doradźcie plissss Miałam nie robić nic na ciepło na jutro, ale mnie wkurzyła i chyba zrobię brumkowe piersi. Tylko z jakich części piersi, żeby nie wyszły za duże, bo ostatnio robiłam sobie i TŻ z połówek i nie mogliśmy zjeść. Z ćwiartek? Ile ciasta do tego kupić? Będzie 12 osób.
No i ostatnio przypaliły mi się od dołu i w ogóle ta mąka mi się zjarała. Czym to od spodu posmarować albo cuś

Edit. Podeślecie mi na szybko przepis na te piersi? Bo w pracy jestem i nie mam, a muszę listę zakupów uaktualnić :P

Dominik 29.07.2011r

Edytowane przez jacieeeee
Czas edycji: 2012-07-28 o 08:21
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora