Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013 cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 10:55   #384
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Co do trójkątów, to naszła mnie właśnie refleksja. Jak faceci myślą o trójkacie to 2 kobiety i On, i w tych ich ''wyobrazeniach'' owe kobiety robią mu dobrze

Natomiast jak by była jedna kobieta i dwóch facetów, to dlaczego od razu męskie myslenie jest takie ze to ona 2óm będzie robic dobrze?? Powinno byc tak ze to oni robą jej

ot taka dygresja.....
ale rozkmina
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Mi się już odechciało i ślubu i sukni.
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Po przymiarkach byłam nastawiona na szycie a tu jednak na zdj JA lepiej wygląda i rozbiłam się totalnie.
hmmm...Wiesz... wydaje mi się, że skoro tak jesteś za JA to teraz będziesz każdą suknię do niej porównywaćJa na Twoim miejscu szukałabym za wszelką cenę JA w lepszym stanie. Widać, że jesteś w niej totalnie zakochana

Dzień dobry
Miała być ładna pogoda a tu pochmurno i deszczNo ale chociaż trochę się ochłodziło

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dzwoniła do mnie pani z Orange i proponuje mi przedłużenie umowy. 30zł miesięczne doładowanie, 203 minuty do wszystkich sieci co miesiąc i telefon. Ale telefony mają do bani I nie wiem co zrobić...

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

myszka nie mam pojęcia Ale też się nad tym zastanawiałam

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Proponowała mi Alcatela albo Motorolę Gleam A ja chcę Nokię lub Samsunga... A za Nokię 500 musiałabym dopłacić 549zł To na Allegro bez żadnej umowy można ją kupić za 450zł A ona mi z umową na 30 misięcy daje za 549zł
oferta fajna ale telefony rzeczywiście do bani
dastin jest offline Zgłoś do moderatora