2012-07-28, 09:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Napisane przez Sondrina
Dziwi mnie przekonanie, że ktoś ma obowiązek wyświadczyć nam przysługę,. Dostałam dzisiaj SMSa od koleżanki ze studiów, żebym sprawdziła w centrum handlowym na drugim końcu miasta, czy są jeszcze te buty z gazetki... Na początku myślałam, że chodzi jej o to, by rzucić okiem, jakbym tam gdzieś była. Ale okazało się, że mam tam specjalnie pojechać i wziąć te buty, jak będą. Nieważne, ze mam inną stopę i nie jestem w stanie ocenić, czy będą dobre. I zapłacić, ona mi potem odda kasę. Sorry, ale ja nie jestem jakimś chłopcem na posyłki. Nie jadę tam, bo nie mam ochoty, czasu i szkoda mi pieniędzy na bilet. Mam lepsze rzeczy do roboty. Poza tym nie będę za nią zakładała, bo jeszcze 10 zł mi nie oddała. Wiem, że to niewiele, ale wiem, że jest niesłowna. Na początku mi ich nie dawała, bo nie miała drobnych, potem miała chwilowy problem z gotówką, potem już nie pamiętała o pożyczce.
|
Serio? Ma tupet koleżanka. 
Pisałyście o trądzikach-że ludzie uważają że taka osoba nie myje twarzy itd. Tak samo jest z dredami-ma dredy to pewnie robaki we włosach. 
Cytat:
Napisane przez Harakiri
Taak, bo komentujące wizażanki są idealne, ubierają się w same drogie ciuchy od projektantów, mają idealna cerę i włosy. Muszą się biedne jeszcze dowartościować bo im mało. Nie wiem jak ludzie mogą być tacy chamscy.
|
To mnie wkurza. Powiedzmy ja skrytykuję Kissie bo jest sztuczna. Aaaa to głosy oburzenia czy ja jestem idealna. Czy aby coś skrytykować muszę być idealna? Rozumiem, ze jeżeli Ty krytykujesz takie zachowanie to Ty na pewno jesteś idealna.
|
|
|