2012-07-28, 11:03
|
|
|
Buc
|
Dot.: Co ja zrobiłam? :( a ślub tuż-tuż :(
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess
Kochasz męża? Wybaczyłby seks z kimś innym?
Odpowiedz sobie na te 2 pytania i będziesz wiedzieć co robić.
Ja znam odpowiedzi dotyczące mojego TŻ'ta i dzięki temu znam granice w jakich mogę się poruszać.
Poza tym jeśli nie jesteś z natury monogamistką to Twój partner powinien o tym wiedzieć przed ślubem.
A co do otwartości- do przypadkowego seksu wiele nie trzeba. Tylko pytanie co potem.
|
z natury to nikt monogamistą nie jest, kwestia czy instynkt czy wartości stawia na pierwszym miejscu.
nie no jasne, to taki zwyczajny przypadkowy seks, zostać wypieprzonym przez dwóch facetów z czego przez jednego w tyłek. 
Cytat:
Napisane przez jakama
Ciągle piszecie że to prowokacja....Niech jedna z was poda choć jeden powód dla którego tak miało by być?Jakie miałabym z tego korzyści ?
Pisząc to zachowujecie się jakbyście urwali się z choinki....Ludzie potrafią być naprawdę porypani i robić nieprawdopodobne żeczy (to wiem po sobie),wierzyć w to wszyscy nie musicie,ale Ci co chcą pomóc proszę o jakieś rady,a Ci co chcą się pośmiać nie zachowają to dla siebie...
|
z choinki to urwała się tu na pewno jedna osoba i wierz mi nie jest to któraś z wizażanek.
no to fajne, że masz świadomość swojego porypania, choć ja bym określiła to minimalnie mniej subtelnie.