Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 10:17   #3543
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

Przypomniałaś mi, że nigdy nie widziałam stylisty/ stylistki typowego puszystego pączusia śledziłabym namiętnie tę osobę, żeby zobaczyć, czy przypadkiem nie popełnia grzechu noszenia szortów w 35-stopniowym upale rady też bym chętnie poczytała, i skonfrontowała z radami pięknych i bogatych
Trzeba napisać do TVN , że jest popyt, zaraz zrobią program dla Grycanek

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość

dodam, że znam co najmniej kilka bardzo uroczych niewiast, których nogi są "szczupłe i zgrabne" a które przekonane są święcie, że wcale tak nie jest więc nic się nie martw - nikt w szortach nie wyjdzie!!!!
Tak jest! Bojkotujemy szorty Niech sobie sami noszą, najlepiej do szpilek 15 cm, żeby dodatkowo wysmuklić łydkę

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Jak się ma grube nogi, to tylko worek pokutny... po coś wymyślili przecież alladynki . W ogóle to mnie rozwala... dlaczego trzeba się dostosowywać do jakichś tam kanonów, które wymyślił sztab projektantów-gejów tudzież projektantek, które same piękną sylwetką nie grzeszą.
Ja kocham alladynki I tak mi przypomniałaś- tydzień temu szukałam ładnych spodni na spotkanie klasowe i weszłam do włoskiego, nowego butiku koło mojego domu. Panie mnie zaraz obskoczyły, zaczęły pomagać, doradzać i mówię, że najchętniej kupiłabym alladynki (bo są boskie i przewiewne, a nie, bo nie podkreślą moich ud, ale tego pani nie powiedziałam), pani mi przytakuje, znalazła mi naprawdę śliczne i mówi do mnie "mamy też piękne, kolorowe rurki, ale to pewnie pani nie interesuje, bo to już podkreśla nogi" Miałam akurat niezły humor (chociaż inną osobę mogło to obrazić lub zranić) i odparłam poważnie, "tak, tak, ja tylko kupuję spodnie, w których mogę się schować" Pani mi przytaknęła, coś tam popodniecała się spodniami, które kupiłam i wyszłam ubawiona po pachy Dodam, że mam grube uda faktycznie, jakoś zawsze tam mi kilogramy idą, ale nie rozpaczam i nie mam z tym problemu, w mojej rodzinie wszyscy tak mają i nikt nigdy z tego powodu nie nosił worków.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:20
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora