Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 10:40   #765
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
A mój jaki numer wczoraj odwalił
Jak byliśmy w lesie to wysadzałam go kupę tak trzymając w kucki przecież nie będę nocnika wozić ,a on wczoraj zdjął majtki i nawalił mi na rabatkę z kwiatkami myślałam że siku będzie robił a on
żeby mu tak nie zostało że będzie srał po krzakach

znam to doskonale.Moja mała najchętniej to waliłaby kupe tylko na podwórku.Mówi,że chcę robić tak samo jak "nasia psia"i idzie walnąć klocka pod drzewo.Lubi też bardzo robić koło mojego auta
'

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Nataszka- a ja zawsze mam najbardziej opalone właśnie nogi - po prostu często chodzę z gołymi po słońcu. Jaka cwana jestem.

Zaraz z Guciem lecimy do urologa dziecięcego. Chyba ma stulejkę jednak. Trzymajcie kciuki, żeby obyło się bez zabiegu. Narkoza u Igora mnie przeraża.
hehe stosuję ten sam sposób,nogi mam brązowe

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora