Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chudniemy na smacznej i urozmaiconej diecie ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 11:45   #86
Eivor
Rozeznanie

Dot.: Chudniemy na smacznej i urozmaiconej diecie ;)

Martus, na fotkach nie widac zebys miala dolna polowe ciala szersza od gornej

Cytat:
Napisane przez klaudiak96 Pokaż wiadomość
a własnie wy ile razy w tygodniu się ważycie ?
Codziennie rano

Cytat:
Napisane przez Nessigri Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Zaraz uciekam na cały dzień do pracy. Z jednej strony to dobrze, bo nie będę miała kiedy podjadać, a z drugiej ciężko o urozmaiconą dietę, bo przeważnie zabieram do pracy kanapki i jogurty. Może macie jakieś pomysły czym mogłabym je zastąpić?
Serek wiejski + kilka migdalow/orzechow; salatka np. z tunczyka; jajka na twardo...

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Eivor masz rację Odeszłaś z wątku?
Ja jestem tam, ale tylko podczytuję
Ja juz jakis czas temu odeszlam bo skonczylam odchudzanie jako takie i 1000 kcal byloby zbyt malym limitem, po drugie nie wytrzymywalam tamtejszego tempa Ale jestem tutaj zeby sie zmobilizowac do zdrowego jedzenia i nie rzucic na slodycze (teraz jem okolo 1400-1500 kcal) no i stalam sie stalkerem zalozycielki, haha, podobaja mi sie jadlospisy Martus.

Dzisiaj zaczelam dzien od salatki:
- troche mozarelli i szynki parmenskiej
- oliwki czarne, zielone, kapary, zwykly pomidor
- rukola, salata lodowa
- ziarno slonecznika
- sol, pieprz, bazylia, lyzka oliwy z oliwek
Wyszlo takie ->
Na drugie sniadanie bedzie pewnie serek waniliowy, wiem, ze to zlo ale za bardzo je lubie zeby rezygnowac.
Obiad: tunczyk w sosie wlasnym podsmazony z pomidorem, oliwkami, kaparami.
Na kolacje pewnie jajko na miekko i maca, w miedzyczasie cappuccino i prawdopodobnie zgrzesze lodami, ktore TZ niepotrzebnie kupil.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując