Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 10:54   #3548
aalexandria
Raczkowanie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Delli Pokaż wiadomość
Oooo no dokładnie! Mam to teraz na porządku dziennym ze współlokatorem
Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
o rany, przypomniałaś mi pewną znajomość..
otóż
pewna dziewczyna, z którą w wieku gimnazjalno-licealnym się znałam (wtedy to można było powiedzieć koleżankowałam/przyjaźniłam), miała taką wadę, że ... a, nie będę opisywać, zacytuję:
Ona: Ej, chodźmy może jutro do zoo
Ja: wiesz, nie bardzo mogę, dużo nauki mam
Ona: No, ale weź, fajnie będzie
Ja: nie mogę, serio
Ona: kurcze, ale popatrz, jutro ma być ładna pogoda
Ja: nie mogę, nauka, sprawdzian, nie mogę
Ona: no weeeeeeź, samej mi się nie chce iść
Ja: pójdziemy kiedy indziej, jutro nie mogę
Ona: no chooodź!
Ja: Nosz kurfa mać! Nie mogę!
Ona: (obrażona) A to nie możesz spokojnie powiedzieć, tylko od razu (?) z kurfami wyskakujesz?

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo!

A jak ktoś zaczyna nudzić i mnie namawiać, to zawsze mówię, że im bardziej mi truje, tym bardziej mi się odechciewa i że teraz już nie ma cienia szansy, żebym zmieniła zdanie.

Nie rozumiem, jeżeli ktoś mi coś proponuje, a ja po zastanowieniu odpowiadam przecząco, to w jaki sposób "no chodźźźźżżżeeee, dajżeeee, zróbżeeee" ma zmienić moją logicznie podjętą decyzję? Nie jestem jakimś ćwierćmózgiem, myślę zanim coś zrobię

Albo rzucanie kretyńskimi argumentami. Mówię, że nie pójdę, bo mam egzamin i muszę się uczyć, a nie siedzieć na kacu (powiedzmy) na co słyszę "Ja też mam jutro egzamin (albo i dziesięć) i jakoś idę!"... Tylko, co to zmienia?
Myślałam, że jestem odludkiem. Cieszę się, że ktoś ma takie same odczucia jak ja!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie w ogóle wkurzają namolni ludzie, którym trzeba całą litanię wygłosić, dlaczego nie ma się na coś ochoty.
Zgadzam się.

- What kind of diet book are you looking for?
- Something with a title like How to Lose That Baby Fat by Sitting On Your Ass.

SINGIELKI PRAWDZIWIE Z WYBORU
aalexandria jest offline Zgłoś do moderatora