2012-07-28, 12:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku
Dziewczyny, mam dla Was propozycję.
W pewnym momencie i u PM2012 tak było, dużo dziewczyn, tematy nie wyłącznie ślubne i dziewczyny pracujące później miały masę nadrabiania.
Ja nie mam nic przeciwko pisaniu tyle,niektóre mają czas gadać non stop, ale czytanie 30 stron jest czasochłonne i czasami temat jest zamknięty.
Umówmy się, że jeżeli któraś będzie miała ważny temat ślubny/potrzebowała rady itp to będzie on wyszczególniany kolorem i czcionką większą. Wtedy łatwiej przewertować 20 stron i zobaczyć co ważnego było.
|
jestem za tym ale jeśli to będzie coś naprawdę ważnego bo jest czasem tak, że wałkujemy ten sam temat już poraz setny i czasem aż się nie chce pisać
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
mi i mojej starszej siostrze samo straszenie wystarczało  dostałyśmy parę razy porządne lanie, ale było potem wszystko ok. natomiast moja młodsza siostra ma krótko mówiąc wyj.ebane na wszystko, ma 15 lat i ja czasami najchętniej bym jej wtłukła za jej zachowanie. ale rodzice nie uderzyli jej ani razu  nie rozumiem jej 'fenomenu', bo myśli że jest superdorosła i się jej wszystko należy i nikt nie może od niej nic wymagać, bo jak nawet śmie pomyśleć że ona mogłaby coś zrobić  najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja też byłam niezłym ziółkiem, ale tata mi raz zagroził, że jak się nie zmienię, to on się ode mnie odsunie i strach przed jego utratą wywarł na mnie zmianę. a młoda potrafi wziąć książkę i zacząć czytać w trakcie rozmowy z tatą 
|
mi tez wystarczyło tylko straszenie, mojej siostrze również. Może jeśli chodzi o Twoją siostrę to ona jest po prostu rozpieszczona? Wiadomo, najmłodsze dziecko czesto takie jest. Twoi rodzice byla wobec niej tak samo konsekwentni jak wobec Ciebie i Twojej starszej siostry?
|
|
|