Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-29, 06:58   #5705
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

dzień dobry

Duży buziak dla Mateuszka . Radosne życzonka duuuuużżżżo zdrowia

Jeszcze tylko 4 spać i będziemy razem Ależ mi się tęskni. Wczoraj głupia poszłam do jego pokoiku i przytulałam się do jego piżamki
W sprawie żłobka, to mnie się zdaje, że Milcio nie zawsze tam się zaraża, np ostatnio choroba mu się rozwinęła w domu na święta, a przed świętami jakieś 10 dni nie chodził do żłobka. Ogólnie jestem z tej formy opieki zadowolona. W sumie mógłby iść nawet dziś do żłobka, ale pogoda nieciekawa, wolałam jednak się wstrzymać. Nie wiem Meme, czy da się zaaranżować zadowolone dzieci . Ja Kamilka kilka razy odbierałam o różnych godzinach do południa lub wczesnym popołudniem i nigdy nie zdarzyło mi się, by był jakiś zapłakany. Raz nawet przychodzę i słyszę, że pani im śpiewa , a dzieciaczki się wokół bawią.
Meme, anie nie mogłabyś Fifka oddawać na kilka godzin do żłobka? Może to byłoby dla ciebie rozwiązanie ? Np. TŻ rano go zaprowadzał, a teściowa odbierała, szła z nim na spacer i przyprowadzała do domu. Pomyśl, zwłaszcza jak Bąbelkowa (kra kra) już będzie na świecie.

MIłego dnia,
I jeszcze jeden buziak dla Ch_agi i MAteuszka