2012-07-28, 12:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
hej Dziewczynki cala sie gotuje,musze sie tu wyzyc, to tylko taka bzdura, ale zdenerwowalam sie, mianowicie znajomi juz 2 tyg temu zapraszali nas na niedziele na grilla, wiec zarezerwowalismy sobie ta niedziele wolna, w sensie nic nie planowalismy, dzwoni dzis kolezanka i mowi zeby byc na...21.30 hmm mowie jej, ze dla nas to troche pozno, bo Flavio chodzi o 22giej spac, no i pozniej budzic go, przekladac z wozka do auta i znowu bez sensu, w ogole zeby go uspac to godzina sie schodzi, no i od niedawna zaczal lepiej spac, jak go nie poloze o regularnej porze to pozniej cala noc sie budzi, no i to jest dla nas meczarnia, zaznacze ze znajomi i drudzy tez maja malutkie dzieci, dziwne tu maja zwyczaje, ona mowi ze swoja o 24tej kladzie w lato a nawet po...ladnie jej podziekowalam, ale powiedzialam ze dla nas to jest za pozno, wziela mnie za dziwaka! eh szkoda gadac, nic ja chce zeby synek od poczatku mial jakies regole a nie hulaj dusza wiatru w polu, rozumiem na 20sta ok, bo tu wszystko poznow lato, no ale na 21.30 i do stolu poda na 23, dobra juz sie nie zale psia kosc, Waszym zdaniem wyszlam na wariatke?? w sumie troche nia jestem
evelinarav ja to nie wiem w ogole czy emeryture bede miala, bo narazie skladek nie place lepiej nie myslec az tak odlegle
bambi pomysl sobie, ze na pld normlanie biura w sobote sa otwarte, moj maz normlanie pracue 6/7 dni w tyg, oczywiscie mowie o prywaciarzach, a teraz w lato konczy sie strasznie pozno, bo ludzie wszystko wieczprem wychodza zalatwiac i czasem nawet po 23ciej maz wraca tragedyja a mamy kolege co mieszka w Milano i jezdzi do pracy do Szwajcarii, b.sobie chwali a jest zwyklym pielegniarzem ale wiesz jak to jest wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma!
slyszalyscie o tej hucie stali w Taranto, to niedaleko mnie, oj nieciekawie sie robi!
|