Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedłużanie paznokci metodą żelową na tipsie - Proszę o pomoc.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 07:41   #11
Manka_89
Raczkowanie

Dot.: Przedłużanie paznokci metodą żelową na tipsie - Proszę o pomoc.

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
PRIMER KWASOWY - dajesz na mocną, ładną płytkę - nie stosuje się u kobiet w ciąży
BEZKWASOWY - na słabą łamliwą płytkę
Ja używam produktów z SPN-u i nakładam 2x Kwasowy i 1x bezkwasowy
Jeśli płytka jest słaba to tylko 1x bezkwasowy

Napisz na jakich produktach pracowałaś na kursie, ile dni trwał i ile ten "kurs" kosztował - tak z ciekawości pytam.

Co do krzywej C- moim zdaniem o nic trudnego - jedną aplikacją żelu możesz zrobić
Kurs miałam 2 lata temu skończony więc już trochę czasu od tego minęło. Jako że pracowałam paznokcie poszły w odstawkę. Co nie co się zapomniało a też nie wszystkiego się nauczyło. Odświeżam swoje zapasy i chciałabym powrócić do paznokci i naprawić swoje błędy. Kurs kosztował mnie 850 zł i trwał 80 h. Jeśli dobrze pamiętam pracowaliśmy na Nails Company i Sunny Nails. Sama jak pisałam pracuje na żelu 'no name' więc też nie ma co się dziwić po przejrzeniu wątków zauważyłam, że takie żele są do d***. Jaki żel polecasz? Po wczytaniu się w wątki wcześniejsze dziewczyn skłaniam się do zamówienia żelu IBD. Czy to dobry wybór?

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Powiedz mi jeszcze proszę jeśli możesz czy żel wykończeniowy i tipsy mogą być "firmy no name" czy też wypadałoby żeby jakiś poziom sobą reprezentowały i zdecydować się na coś lepszego?
Manka_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując