2012-07-30, 08:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
Maksi czemu jest nie realne przeprowadzenie sie przed zima???
Ja mam nadzieje ze my przeprowadzimy sie przed poczatkiem jesieni - nawet jesli nie wszystko bedzie zrobione...
|
bo wychodzi dużo dodatkowych wydatków, ehhh
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
zapewne mówisz o tzw efekcie halo i zjawisku olśnienia  jedni twierdzą, że to wynik nie do końca dobrze dobranych soczewek, inni że to normalne w soczewkach i ciężko tego uniknąć...
ja nocą wolałam w okularach prowadzić...
|
dzięki, wczoraj było tak samo. Pewnie okulary będę zakładać.
Cytat:
Napisane przez Maga83
Tak odezwał się koło 15, teraz wrócił  z atrakcji to paintball, a później jakieś domki mieli wynajęte na ośrodku, zaliczyli jakieś disco  ledwo wygląda, a musimy się spakować bo jutro nad morze jedziemy na 5 dni :
|
udanego wypoczynku 
Cytat:
Napisane przez BERBIE
u mnie źle na każdej płaszczyźnie... brak mi słów. cały czas was czytam, ale nie mam siły pisać.
|

Cytat:
Napisane przez pani22ka
leze. mam tak brudna glpwe, zarosniete nogi.... fu. ale caly czas lekko plamie wiec leze plackiem. konkubent poszedl do pracy. przygotowal mi kanapki z pomidoerm - jedyne co mi wchodzi, obral owoce i poczastkowal,,, w ciagu 13 dni schudlam ponad 2,5 kg,..
|
Ważne, że dzidziuś rośnie, brak apetytu to też objaw. Dużo kobiet na początku ciąży chudnie, nie martw się później nadrobisz 
Plamienia niedługo ustaną. Buziaki.
|
|
|