Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 08:05   #3138
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Maksi czemu jest nie realne przeprowadzenie sie przed zima???
Ja mam nadzieje ze my przeprowadzimy sie przed poczatkiem jesieni - nawet jesli nie wszystko bedzie zrobione...
bo wychodzi dużo dodatkowych wydatków, ehhh
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
zapewne mówisz o tzw efekcie halo i zjawisku olśnienia jedni twierdzą, że to wynik nie do końca dobrze dobranych soczewek, inni że to normalne w soczewkach i ciężko tego uniknąć...
ja nocą wolałam w okularach prowadzić...
dzięki, wczoraj było tak samo. Pewnie okulary będę zakładać.
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Tak odezwał się koło 15, teraz wrócił z atrakcji to paintball, a później jakieś domki mieli wynajęte na ośrodku, zaliczyli jakieś disco ledwo wygląda, a musimy się spakować bo jutro nad morze jedziemy na 5 dni :
udanego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
u mnie źle na każdej płaszczyźnie... brak mi słów. cały czas was czytam, ale nie mam siły pisać.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
leze. mam tak brudna glpwe, zarosniete nogi.... fu. ale caly czas lekko plamie wiec leze plackiem. konkubent poszedl do pracy. przygotowal mi kanapki z pomidoerm - jedyne co mi wchodzi, obral owoce i poczastkowal,,, w ciagu 13 dni schudlam ponad 2,5 kg,..
Ważne, że dzidziuś rośnie, brak apetytu to też objaw. Dużo kobiet na początku ciąży chudnie, nie martw się później nadrobisz
Plamienia niedługo ustaną. Buziaki.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora