2012-07-30, 08:06
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35572437]A nie, to u nas tak nie ma. On w ogóle nie zwraca na to uwagi, tj. ja mu przygotuję i on założy. Ma 5 koszul z krótkim i kilka z długim rękawem - na 5 dni w tygodniu
Dziewczyny co jeszcze dobrze czyści czajnik elektryczny? Muszę w pracy wyczyścić, bo się w końcu zatruję jakąś bakterią, już mnie non stop brzuch boli, a tam jest mega syf w tym czajniku. Wzięłam sodę, planuję zagotować wodę z 2 łyżkami. Macie jeszcze jakieś pomysły?[/QUOTE]
Ja zawsze czyszczę kwaskiem cytrynowym
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
|
Dobre to :hahaha :
coraz bardziej podoba mi się ta olimpiada 
Cytat:
Napisane przez maksikola
Dziewczyny które używają soczewek - wczora założyłam nową parę, w nocy jak wracałam np. patrząć na światło z latarni czy innego samochodu odchodziłymi takie promienia, zaburzalo mi to jazdę  co to może być 
|
nie mam pojęcia co to? Nigdy tak nie miałam ale przyznam że w soczewkach nocą gorzej mi się jeździ samochodem,
a nie miałaś ich za długo może to ze zmęczenia?
Cytat:
Napisane przez BERBIE
u mnie źle na każdej płaszczyźnie... brak mi słów. cały czas was czytam, ale nie mam siły pisać.
|
Tule mocno
Cytat:
Napisane przez kooocur
U mnie zawitała 2 po # @
I ciesze sie i smuce jednoczesnie...
Spotkalismy dziś moja znajomą z synkiem, którego nie chcieli..wpadli..
Tak mi się smutno zrobiło, ze zaczełam płakać!
Oni nie chcieli i maja MEGA cudownego synka (o córke starali sie ponad rok, chcieli jedno dziecko)..
..My mimo wielkich chęci zostalismy z bólem w sercu i jedym zdjęciem naszej kropki!

|
Nie smuć się 
kiedy zaczynasz staranka?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35579553]Ja wróciłam z CH. Oczywiście kobiet w ciąży napotkałam chyba więcej niż tych nie w ciąży.
Ale zakupy, choć bardzo długie, to w miarę udane.
Kupiłam sobie 2 bluzki - szarą z jakimś motywem (krótki rękaw, bawełna) i czarną z kwiatkami z przodu (w Tesco za 16 zł ). Spodnie takie 7/8 bardzo jasny dżins. Choć takie spodnie skracają, to ładnie wyszczuplają nogi. Potem kolczyki takie piórka turkusowe. I kosmetyki i jakieś tam pierdoły.
Trochę wydałam, ale doszłam do wniosku, że mam już dość dołowania się codziennie rano, że nie mam co ubrać, bo jestem za gruba. Skoro nie umiem zrzucić, to muszę po prostu kupić większe ciuchy :/ No i jechałam sama i miałam spokój, przeszłam CH prawie 2 razy Z TŻem pewnie byłaby kłótnia po pół godziny.[/QUOTE]
Poka poka co kupiłaś
A tak poza tym to dzień dobry...
jeszcze się leniuchuje ale zaraz zmykam do pracy
pocieszam się tylko tym że jeszcze ten tydzień a potem urlopik
|
|
|