2012-07-30, 09:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie bezterminowe :)
Sikorka0204 Na pewno będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki I mam nadzieję, że każda z nas wpadnie w taki sam "trans" jak Ty ostatnio
Ja póki co jestem z siebie zadowolona, dietki się trzymam, ogarniczyłam jedzenie - jem w mniejszych ilościach a częściej (5x dziennie, chyba ze wstane późno to 4 ), wykupiłam karnet na basen, co by mnie bardziej zmobilizowało do daleszego działania. Jeżdżę rowerem + rolki. Mam nadzieje, że po jakims czasie to wszystko da mi upragnione efekty.
Zaraz zacszynam się pakowac, jutro smigam na woodstock Troche sie o to martwie, bo wiecie jak tam z jedzeniem na wyjazdach... W zeszlym roku byłam pierwszy raz i jakoś niechętnie tam jechałam, bo to zupełnie nie moje klimaty Ale poznałam tylu wspaniałych ludzi, że i w tym roku się wybieram. Trzymajcie za mnie kciuki, obiecuje mało grzeszyć 
Adelajda84 Witamy Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. Fakt, trzeba poczekac, aż wątek troszke się rozwinie, ale nie zapominajmy, że to wszystko zależy od Nas. Im nas więcej, tym lepiej 
Udanego dnia dziewczyny
|
|
|