Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 10:52   #797
anoska
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Witam, wracam do Was po latach!
Widze sporo nowych wlosow... znaczy twarzy

Ostatnio zaniedbalam wlosomaniactwo co niestety odbilo sie na stanie moich klakow. Od dzisiaj bede wiec regularnie olejowac (TZ kupil jakis nowy olej do smazenia, nawet nie wiem jaki - skandal i niedopatrzenie), pic pokrzywe, musze tez zrobic psikadlo keratynowe (tylko najpierw przetkac atomizer, nie chce mi sie), wczoraj kupilam Garniera AiK bo jednak Alterra mnie nie zaspokaja
No i tak...
Poza tym w miedzyczasie moje wlosiny urosly do zapiecia stanika (okolo 68 cm, cel to 75) i wreszcie sama uwazam, ze sa dlugie, heh. Grzywke juz jestem w stanie zlapac w "domowy" koczek ale chcialabym ja jeszcze zapuscic, dodatkowo dzieki grzywce objetosc kucyka zwiekszyla sie z 7 cm do 8 - powazna roznica Nadal to troche malo ale nie bede na sile kombinowac.

Tyle w telegraficznym skrocie a teraz ide na blog Kascysko czytac o pielegnacji paszczy
witaj po latach

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
https://docs.google.com/document/pub...5LtBmJVXHF2Q4w
żeby nas nie zapchało szukamy oleju z wysoką zawartością kwasu linolowego (na zielono) i niską kwasu oleinowego (na beżowo)

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

i jeszcze do cery trądzikowej - można do ocm dodać kilka kropel olejku z drzewa herbacianego trochę powybija bakterie, pomoże goić ranki itp
o, bardzo fajna tabelka i przydatna informacja, akurat o tym nie wiedziałam

jaki to kremik apis?
bo kupiłam babydream jakiś tam i chyba to on mnie zapycha przez te trójglicerydy czy co to tam jest, pisała o tym Kascysko na blogu, echh
no i jak zwykle szukam nowego

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Właśnie mnie olśniło, że Jantar jest na dozie! Tylko musiałabym coś jeszcze dokupić (bo kosztuje tylko 10,09 zł), a nie wiem co
bierz żel aloesowy gorvity

Edytowane przez anoska
Czas edycji: 2012-07-30 o 10:54
anoska jest offline Zgłoś do moderatora