Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 10:57   #2169
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Monia sorry ze sie z nad morza nie odezwalam, ale to nie były wczasy a oboz pracy... Moja corka to ZŁOOO po dwoch dnuach miałam ochote wracac.
Własnie siedze od godziny z mała w aucie, bo jej sie podrdze ze sklepu zasneło.
już chcialam no ale rozgrzeszam
w sumie pogoda śliczna wiec nie dziwei sie ze mialas inne plany. w razie czego ja cie nawiedze jak bede w poblizu

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja dzisiaj cały dzień z Tż przez jego rodzinkę
czasem myślę że może nie powinniśmy być razem.Bo ja na nich nie mogę patrzeć.
Oni są strasznie ograniczeni i nie wychowani masakra.
swego czasu "dzięki" mojej mamie mąż zerwał nasze zaręczyny...

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam pisać. Malwinka wypowiada pierwsze świadome słowo i jest to "oko" . W jej wykonaniu wychodzi bardziej jak "aka". Od kilku dni je powtarzała, a dziś wsadziła mężowi palucha do oka i zaczęła właśnie to swoje "aka, aka". Moja zdolniaszka . Może to znak, że zostanie okulistą .
kinga wola brata (atul) i mowi aloo (halo) do telefonu oraz od wczoraj dzidzia jak pokazuje zdjecia dzieci. powtorzyla to kilkakrotnie wiec mi sie nie przeslyszało

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora