Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Ma któraś z Was filtr do wody Brita?? to się sprawdza? a jak się to kupuje? sam filtr do swojego czajnika czy trzeba kupic czajnik z fitrem?
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------
Cytat:
Napisane przez anulka4771
A ja tam wiem myslisz  usłyszała m tylko środowiskowa  u mnie w hałasie ciężko coś usłyszec  Jutro ma przyjsc na 10.30 obudziła się w porę 
|
No faktycznie wczas się obudziła teraz to już bez sensu ja bym jej już podziekowała, teraz to ja już wszystko wiem...no prawie jej pomocy potrzebujemy na początku.
Cytat:
Napisane przez pola_m
Bo będziemy mieć indywidualną mszę i można sobie wybrać liturgię słowa, żeby nie trafić przy chrzcie na jakiegoś Hioba
A z krowim białkiem chyba tak czy inaczej warto trochę ograniczyć.Antoś z miesiąc temu miał na policzkach taką jakby skorupkę i lekarka zwróciła na to uwagę. No i ograniczyłam białko krowie, sery jem głównie kozie, i zeszło ładnie.
|
Aha, nie wiedziałam, że można sobie czytania wybrac.
Kurcze właśnie lekarka nic nie mówiła o mojej diecie, a przecież musze białko ograniczyć a ja tak uwielbiam mleko. Już od poczatku karmienia ograniczam, leję tylko do inki, a teraz nawet tyle nie mogę?
Czy ser kozi jest tak samo niedobry jak mleko kozie? A smarowałaś czymś? ja mam maść cholesterolową, ale czy ona jest na skaze czy na alergie tego nie wiem. Babka przepisała też fenistil w kroplach a to jest na alergię. mogła nie wiedzieć czy to skaza czy nie skaza?
edit
ło matko, przecież skaza to też alergia....jaka ja tępa jestem...
Edytowane przez stokroteczka777
Czas edycji: 2012-07-30 o 11:27
|