2012-07-30, 13:57
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Dziewczyny!
Wróciłam już na dobre do Was - skończył się urlop W domu rzadko jestem na necie, ale teraz już regularnie będę się odzywała Zdjęcia widziałyście, emocje trochę opadły Dostałam kilka nowych zdjęć od koleżanki z pracy więc później wrzucę kilka do klubu. Nie nadrabiam, w wolnej chwili przejrzę czy ktoś wrzucał zdjęcia.
Miłego dnia!
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Neave
to jest najlepsze, bo usłyszeliśmy że podobno był taki sam syf jak się wprowadzali... ciekawe tylko co myśmy tam z TŻtem robili przez tydzień przed wynajęciem... może i nie odmalowaliśmy, ale odkurzyliśmy i wyszorowaliśmy wszystko co się dało... eh... a do tego takiego smrodu po kotach nigdy nie doświadczyłam, a mam znajomych którzy mają w domach koty... pomijając wszystko, tak się zastanawialiśmy potem czy im nie było wstyd oddawać takiego syfu? mi by było wstyd oddać takie mieszkanie.
|
Jak my odebraliśmy mieszkanie (my wynajmujemy od kogoś) to był syf totalny. Sprzątaliśmy po nocach przez kilka dni. Ale nie wyobrażam sobie oddać mieszkanie brudne bo ja takie dostałam! a zresztą, było tak usyfione, że chyba przez kilka lat nie było generalnych porządków, my przez pół roku jak mieszkamy nawet w 1/10 nie zabrudziliśmy go aż tak
|
|
|