Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013 cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 16:53   #1853
Yavanna84
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu nie patrzyla na te 4000 jako na sume, tylko ekwiwalent roznych innych rzeczy. I zrobila sobie liste co za to mozesz miec. A potem zastanowila sie, czy wolisz to, czy MP studios. I jesli na wiekszosc odpowiedz bedzie MP studios, to sie nie wahala.

(To wszystko oczywiscie pod warunkiem, ze te pieniadze masz, a nie rozwazasz wziecie kredytu/przymieranie glodem/nie kupowanie ubran przez nastepne 5 lat czy cokolwiek)
Takich drastycznych rzeczy nie rozważam. Za tą kasę mogłabym mieć np. część wycieczki do Indonezji i ofc wolałabym wycieczkę. No ale na Indonezję zawsze mogę zarobić, zresztą do 2014 czasu dużo, a ślub.. tego się nie powtórzy.

Bez kredytu się obejdzie, ale faktycznie moja szafa w tym roku przyjmie mniej nowych ubrań, no i marzenie o LV zostanie odłożone na półkę.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora