2012-07-30, 20:42
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poznań - Automaniak
Wiecie co, kto jak kto, ale my kobiety to powinnyśmy raczej mieć tą siłę przebicia w jakże trudnych czasach 
Chodzi mi właściwie o to, że ja właśnie zakończyłam WSPANIAŁY kurs właśnie z Darkiem z Automaniak w Poznaniu. Co prawda na kat. A, ale chcę się wypowiedzieć na temat waszych negatywnych opinii.
Przyznam rację iż Darek jest specyficzny, ale właśnie dlatego podobał mi się kurs.
Jest problem z ugadaniem się, ale jak sam się reklamuje jest CZYNNYM motocyklistą, do tego całe dnie poświęca dla kursantów, a niestety nie jest w stanie odebrać telefonu jeśli prowadzi motocykl, albo jest na jazdach z kursantem. Takie jest moje odczucie. Ja NIGDY nie miałam problemu z dostaniem się na jazdy. Wystarczy wykazać odrobinę chęci Jeśli telefony i maile nie pomagały to zrobiłam sobie spacer nad Maltę i odwiedziłam go na placu, proste jak drut
Ja polecam AUTOMANIAKA i zawszę będę to robić, bo po przykrych przeżyciach z prawka na katB w innej szkole, Automaniak był wybawieniem. Obydwa Darki zarazili mnie miłością do jednośladów i za to im dziękuję i mogę powiedzieć jeszcze, że nauczyłam się jeździć nie tylko po asfalcie ale i w trudniejszych warunkach.
|
|
|