Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrobiłam coś nie tak, że tak wyszło?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 23:33   #2
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Zrobiłam coś nie tak, że tak wyszło?

Cytat:
Napisane przez kasiek_771 Pokaż wiadomość
Jesteśmy razem już 6 lat. K. pracuje za granicą, ale nie zarabia jakichś tam wielkich kokosów. Za dwa miesiące mamy ślub i no właśnie... wszystko byloby dobrze gdyby nie nasza dzisiejsza kłótnia. Napisał do mnie dziś że z racji tej że jego mama ma miesiąc przed naszym weselem okrągłe urodziny to on i jego bracia złożą się na imprezę dla całej rodziny (mam tu na myśli wszystkich nawet tych dalszych krewnych) w lokalu (juz wybranym, strasznie drogi) Wychodzi na to że mielibyśmy dołożyć około 1500-1700 zł. Jak nie więcej. No i powiedziałam że nie jestem za tym, tylko dlatego że jesteśmy przed ślubem, a sami nie mamy uzbierane na całość, zwłaszcza że on chce koniecznie duże wesele. Ja chciałam małe, tylko dla najbliższej rodziny. No ale nie w tym rzecz. chodzi o to że się na mnie obraził, zaczął mówić że nie lubie jego rodziny, że już mam jakieś ''ale'' bo w jego rodzinie coś się będzie działo, że jeśli nie chce to nie muszę iść do mamy na urodziny, że nie robie mu łaski ze ślubem i że może go nie być, ale urodziny będą. A ja tylko zapytałam, dlaczego sam postanowił i nie zapytał mnie o zdanie. Co ja mam o tym wszystkim myśleć?
dziz, to co oni chca zrobic za impreze, ze skladaja sie przynajmniej 3 osoby po tyle kasy?! nie moga zrobic bardziej kameralnej imprezy?
wcale sie nie dziwie, ze nie chcesz, zeby wydawac taka kase, skoro nie macie zebranych funduszy na slub.
mysle, ze mozecie miec kiedys problemy przez takie lekkie podejscie do pieniedzy.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując