Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia marzeń cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-31, 05:15   #4267
extassy
Zakorzenienie

Dot.: Suknia marzeń cz. IV

Cytat:
Napisane przez misienka Pokaż wiadomość
1. Bardzo szczupło, smukle. Biust zaznaczony, talia też, biodra pięknie.
2. Jest poprawnie, ale wydaje mi się, że pod pasem coś nie gra.
3. Księżniczka uważam, że leży ładnie. Może trochę innego modelu bym szukała, ale jest naprawdę fajnie. Szczupło.
4. Sprawia, że talia wygląda niekorzystnie.
5/6Fason tak, ale ta konkretna suknia nie. Strasznie dziwnie wygląda ten materiał. Zupełnie inaczej niż na Popielewicz czy wizażowych PM. Nie podobają mi się te falbany. Może to kwestia tego, że jest zniszczona przymierzaniem?
7. I znowu Cię zaokrągla.

Podsumowując Figurę masz bardzo kobiecą, biust, talia. I obstawiałabym albo taką jak ta 1 albo księżniczkę. Super, że udało się przymierzyć kilka różnych sukienek i masz rozeznanie czego szukać. A co z typową rybką? Masz biust, biodra, mogłoby być pięknie. A Ty się w której najlepiej czujesz i sobie podobasz?
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
przeznacz lepiej jeden dzień na przymierzanie, to co znajdziesz w necie często zupełnie inaczej wygląda na tobie.... wiem i mówię z doświadczenia

Jak dla mnie 1 - bezkonkurencyjna...
masz podobną figurę do mojej i powiem ci, że najlepiej wyglądały takie prostsze z zaznaczonymi biodrami... też mam spory biust i wołałam prosty lub delikatnie wgięty dekolt niż serduszko, które jak dla mnie nie wygląda za dobrze na każdej dziewczynie...
suknia numer jeden nie podoba mi sie totalnie mierzylam ja ze wzgledu na foson i juz wiem czego szukac rybki mierzylam ale nie udalo mi sie zrobic fotki, nie sa dla mnie. za bardzo opinaja
teraz tylko musze znalezc odpowiednia suknie