Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój facet jest ...gruby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-31, 12:25   #132
gosia_9508
Zakorzenienie

Dot.: Mój facet jest ...gruby

Tak czytam i czytam, i mi się teraz przypomniał program "Cofnij zegar", tam też byli otyli i chorzy, chociaz o tym nie wiedzieli. Robili im trening z osobistym trenerem, badania, zabiegi kosmetyczne by nie zniechęcać, ukladali diete. Tylko trzeba miec kase na to wszystko, a jak wiadomo, nie kazdego stac na takie coś. Ale samemu też można przeciez sobie poradzić, wolniej, ale można.
Może obejrzyj kilka odcinków.Taki przykładowy odcinek: http://tvnplayer.pl/programy-online/...1E08,2546.html
Dla niego chyba nic to nie da, bo z tego co czytam brak mu zmyslu rywalizacji, by powiedzieć: "Kurczę skoro oni dali radę, to ja tez mogę, a nawet bede lepszy". Nie chce mu sie zadabać o własne zdrowie. Tego nie ma i to się raczej nie zmieni. Taki typ tak ma-znam jedna osobe z takim brzuchem, jak ją zawsze widzę to mówie mu prosto z most, że wyglada ohydnie i odrazająco, jest chory, niech w koncu cos z tym zrobi, za niedługo jego dziecko będzie się wstydziło takiego ojca, a on sie cieszy i spływa to po nim jak po kaczce.
Jeżeli ma taki wielki brzuchol, to pewnie do takiego hamburgerka nie żałuje sobie piwka, to często idzie w parze.
Taki brzuch jest obrzydliwy. Niedawno była taka sytuacja: jechalam zatloczonym autobusem, stałam tyłem do drzwi, i ratem czuję, że coś twardego naciska mnie w plecy, odwracam się, a tam facet z wielgachnym brzuchem jak w zaawansowanej ciąży i jeszcze hot-dog w ręku, na szczęści wysiadł na następnym przystanku. Jak widać taki brzuch oddziałowywuje nie tylko na niego, jego rodzine, ale moze oddziałowywać na zupełnie obcych ludzi.
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując