Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-01, 08:10   #980
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

to się ciesz, że cie posikiwanie obeszło

jeju jak ja wam zazdroszczę tych przedszkoli u mnie taka lipa - pisałam wam kiedyś od września otwierają w jednym prywatnym grupę żłobkową dla dzieci od 2 r.z., ale koszty mnie powaliły! 350 zł za czesne plus 8 zł stawka żywieniowa no cóż, mały jeszcze rok będzie w domu...ja wracam do szkoły gdzieś końcem kwietnia/początkiem maja i wtedy muszę kogoś znaleźć do 2 dzieci na okres do końca czerwca, a od września mały pójdzie do przedszkola i zostanie mi niania do małej tylko
ta szafa ma 190 cm wysokości, moje dorosłe szafy też tyle mają i taką samą głębokość kurde nie wiem co w końcu robić a pokaż jaką ty masz u dzieci szafę??chciałabym taką, zeby miała i półki i drążek na sukieneczki ten regał na pudła to kupię na bank, a dzisiaj zamówię dywan małej...regał w połowie mca jak tż wypłata wpłynie, a szafę zostawię ewentualnie na koniec. Nie pali sie aż tak bo mam te 2 komody na upartego, fakt że ni cholery nie pasują do dziecięcego pokoju no ale cóż

Aneczka - super pomysł na ten TV kasa sie skończyła???skąd ja to znam
Ja też zazdroszczę.U mnie lipa totalna2 publiczne i 1 prywatne,gdzie możliwe,że do prywaciaka miałabym szansę oddać małą(miejsca podobno są),ale mi się odechciało.
Mojej kotki fryzjerka dała tam swoją córeczkę i akurat obok tego przedszkola ma swoj zakład.Widzi plac zabaw dzieci,słyszy krzyczące Panie i po miesiącu zabrała swoje dziecko,bo jedna z Pań preferuję hitlerowskie zasady wobec dzieci.To co mi znajoma naopowiadała to aż włos się na głowie jeżyJest strasznie surowa wobec dzieci.Mam nadzieję,że straci pracę.

Ten rok jeszcze Nina przesiedzi w domu,pójdzie od przyszłego.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora