Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-01, 19:40   #1138
Magdalene29
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Spróbuj jakiś bardziej konkretnych masek i odżywek typu chociażby Garnier awokado i karite

Rozkręcasz się, a szatan już tuż tuż

Ja mam z chilli i w ogóle nie działa, nie robi nic... może jeszcze kiedyś do niego wrócę, ale jakoś nie jestem przekonana. Może inne wersje są lepsze.

U mnie w Tesco ostatnio półka z Bingo prawie zawsze jest pusta, ale zauważyłam, że szybciej znikają maski z kaszmirem, a te z masłem shea i algami stoją i stoją

SPróbuj nakładać na kilka godzin, może będą lepsze efekty.

Byłam w Rossmannie, ale nie kupiłam nic do włosów - udało się
W ogóle tak sobie myślę, że przetestowałam takie wszystkie polecane przez każdą z nas kosmetyki. Autentycznie wszystko co jest na topie moje włosy już widziały oprócz tego Garniera Aik i chyba go kupię za jakiś czas. Nie macie jakiś nowości jeśli chodzi o maski, odżywki? Bo wykańczam to co mam na stanie, ale już powoli mi się nudzą te kosmetyki i szukam czegoś innego
Testowałam na sobie:
- Babydream szampon
- Hipp szampon dla dzieci
- Alterra szampon z kofeiną
- wszystkie możliwe szampony Farmony poza wersją z rumiankiem i poza Radicalem do farbowanych
- Jantara, eliksiry Green Pharmacy obie wersje
- maski Bingo: z masłem shea, z glinką zieloną, z glinką ghassoul, 40 aktywnych składników, z kaszmirem
- Biovax: Latte, do ciemnych włosów
- Biovax psikacz z cynamonem i jedwabiem
- Biovax serum a+e
- Marion kuracja z olejkiem arganowym
- Marion termoochrona
- Green Pharmacy szampon z olejkiem łopianowym
- Green Pharamacy balsam chyba też z łopianem
- Isana z babassu
- John Masters Organics, te odżywki które były za tanioche w saszetkach
więcej grzechów nie pamiętam, ale na pewno coś jeszcze było

I co teraz kupić?
Myślałam o jakiejś serii Seboradinu
do wcierania może Seboravit z Farmony? Odżywka zachwalany Garnier AiK? Kuszą mnie też bajkalskie i rosyjskie kosmetyki

A z tego nowego szamponu Timotei Jericho Rose cieszę się jak dziecko na koncercie Majki Jeżowskiej
Ja polecam odżywkę i maskę Naturvital, dokładnie te: maska i odżywka.

Obie mają bardzo przyjemny skład, szczególnie maska (mój KWC), w odżywce jest jeden silikon, ale zdaje się, że Ty je dopuszczasz w pielęgnacji. Dostępne w Naturze.

Natomiast maskę Sleek kupiłam w zeszłym tygodniu, użyłam raz i od razu zapach skojarzył mi się z salonami fryzjerskimi. W składzie silikon, a po użyciu włosy są super lejące Na tyle, że zaczesane w koński ogon wypadają z gumki.

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora