Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Glinki, maseczki z glinki. WĄTEK ZBIORCZY.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-02-13, 09:14   #9
Wioletta
Rozeznanie

Re: glinka jakiej firmy?do DOMINIKI S. !!!

DOMINIKO,
1/ czy jest tam opis jak te glinki stosowac(nie smiej sie tylko ze mnie, bo nigdy tego czegos nie stosowalam - nie mam pojecia o nich, czy poszczegolne kolory maja inne wlasciwosci,jak je rozprowadzac,jak dl trzymac itp.)czytam tylko ze pomagaja,ze je sobie chwala ...hm a nic mi to za b nie mowi.
2/ I jescze jedno jestem b ciekawa , czy masz ulubione, czy probowalas - jakies kolorowe kosmetyki do makijazu ( takie ok 60 zł-wiesz mniej wiecej) typu podklad,puder proszkowy,tusz?Z tego co tak sobie czytam to raczej chyba stosujesz te droższe(niestety narazie nie moge sobie na takowe pozwolic,tym bardziej ze nie mam "latajacych "przyjaciol,i jestem zmuszona kupowac tylko w tych b wysokich cenach) Wiem ze jestes ekspertem od testowania kosmetykow i znasz sie na tym doskonale, a fajnie czasem skorzystac z rad doswiadczonych (rzadziej tu o pomylki).Agnieszki Z. to juz nie mam smialosci pytac o podklady i pudry bo mnie zastrzeli(?)Inne rzeczy typu pomadka,cienie(choc radko uzywam -oprocz bialego)lakiery,to mam swoje wyprobowane i ulubione .
Dla podpowiedzi moge dodac ze jak chyba wiekszosc co nie jest dla Ciebie nowoscia mam cera mieszaną.
Acha! tu wspomne ze ost moja rewelka jest podklad LOREAL z wit C SABLE nr 22 ( i tu dziewczyny z forum mnie maja juz dosyc bo kazdej go doradzam )Znajac zycie nast razem kupie znowu jakis inny, nie potrafie trzymac sie jednej rzeczy dluzej niz 1 raz.
Za duzo tego wszytkiego.
3/ YR slyszama ze ten puder sypki stosowalas, dlatego zadzwonilam na nr tel do krakowa ( podawala go p.Beata) i przysla mi katalog w przyszlym tygodniu) Mysle wlasnie nad kupnem go -mojego 1 (!)pudru sypkiego.Przy okazji zapytam ponoc wprowadzili serie rozswietlajaca?
Oj ale Ci napisalam....hi hi bede miala kogo torturowac pytaniami,(procz Agi-rewelacyjna OSOBKA! super doradza) Chcialabym ja miec w domu taka tylko dla siebie -schowana w szafie))problem-wyciagam i doradza...bo narazie nie mam stalego lacza i te RACHUNKI w pracy!!!Wszystko przez ten wizaz.pl
PAPATKI
Wioletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując