Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-01, 21:48   #77
Dojotka1987
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
DeKajka weź pół cytryny koniecznie ja byłam badać glukozę dzisiaj i maskara jest nie dałabym rady bez
ee tam przesada... nie taka glukoza straszna;p
Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na glukozie .... mam osiem wkłuć przez to opuchnięcie nie widać u mnie żył, a te które są wyczuwalne to z nich krew nie leciała - ostatecznie pobierano mi z przegubów nadgarstków
No i podobno wciskanie cytryny fałszuje wynik badania i musiałam ten ulep wypić bez dodatku blehhhh
da sie wypic normlanie... tylko jak chcialam tak szybko to wtedy zaczelo mi sie odbijac tym i mnie tak swedzic w gardle.. ale nie jest takie zle;p
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Czyli jednak to jest ochydne .. a juz myslalam ze to znosne jest tak jak dziewczyny pisaly .. ze to taka slodka woda tylko .. eh .. no to bede sie jutro denerwowac ..
DeKajka dasz rade
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Jestem po wizycie. Bartoszek został Bartoszkiem
gratuluje udanej wizyty
Cytat:
Napisane przez doro Pokaż wiadomość
Ja dziś zrobiłam nalot na Pepco i nakupiłam ciuszków dla Adasia, kilka sztuk body, śpiochy, czapeczkę, smoczek, kapciuszki takie słodkie. Mam już całkiem sporo tego, a jeszcze poluję na zestawy na 2 aukcjach na allegro. Kurcze nie myślałam, że kupowanie niemowlęcych rzeczy będzie mi sprawiać taką radochę
P.S. Adaś chyba wie, ze o nim mowa bo mi sadzi kuksańce w wątrobę
tez bylam w pepco i zrobilam troche zakupow;p kupilam nawet pieluchy tetrowe bo byly paczkowane 4 po 10zl
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
melduję się w kolejnej części.

Oddaliśmy psa. Babka sympatyczna, Fafi od razu na nią skoczył z radości, jakby znał ją od zawsze. Szybko się zmyliśmy, widziałam przez szybę w aucie, że jak odjeżdzamy to zaczyna nas szukać. Jedyne co czuję to jedną wielką pustkę, jakbym oddała własne dziecko. Jedyne, co mnie pociesza to to, że babka widac że ma rękę do psów. Tam mu będzie lepiej ;(

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Napisała do mnie Marti, kazała Was bardzo uściskać i pozdrowić za kilka dni się odezwie, bo teraz ma urwanie głowy, co chwilę coś, do tego Laura jej gorączkuje dziś

a więc gorąco Was ściskam i pozdrawiam w jej imieniu
dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy)