Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomozcie mi poradzic sobie sama ze soba :(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 10:36   #8
Kasialove
Przyczajenie

Dot.: Pomozcie mi poradzic sobie sama ze soba :(

mam 15 lat jak juz mowilam . przez okres podstawowki mieszkalam u babci no i wiecie obiadki , przekaski zrobily ze mnie potwora i w 5 klasie podstawowki wazylam 74 kilo . wteyd jzu zaczelam sie odchudzac . teraz mieszkam sama z mama .mama tez ma nadwage i razem chcemy sie odchudzac .

zawsze kochalam slodycze , fast food jadlam bardzo zadko jak byla okazja do tego bo nawet nie przepadam .
ale ptasie melczko i czekolada kokosowa to cos czemu nie moglam zawsze sie oprzec .

w wakacje jak sie odchudzlama jadlam 'bób' gotowany bez soli . to malo dalo ale robilam duzo brzuszkow . gdy je robilam czesto mdlalam z wykonczenia.

mowicie mi ze mam cwiczyc . troche ciezko . bo mam chorobe serca. moja aorta jest umiejscowiona w odwrotna strone niz u doroslych zdrowych ludzi . musze czesto jezdzic na badania i nie moge cwiczyc .

lekarz powiedzial ze moge tylko hula hop i skakanke ale nie wiem w jakich ilosciach (chce by bylo widac efekty ) ale nie chce mdlec

faktem niesprzyjajacym sa tez tabletki jakie zazywam na serce
czesto po nich mam opznione ruchy , mroczki przed oczami i uderzenia 'gorąca'

prosze co ja mam robic ;(