Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-02, 09:04   #2008
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
hey!

w końcu sie jakas rodzinka odezwala, 2 chlopczykow
w ogole mieszkaja troche na zadupiu... do miasta daleko, do bostonu 2h a do nowego jorku 3h
na razie mieszkaja w malym domku ale po moim przyjezdzie bysmy sie przeprowadzili do ich rodzinnego, duzego domu, z basenem, kortem tenisowym,drzewami etc
oprocz ich i ich 2 dzieci, beda mieszkac tam siostra tej matki i jej maz, ich 2 dzieci nastolatkow chlopak i dziewczyna, oraz dziadkowie... 3 psy i 2 koty. no ja jade do rodzinki, nie dosc ze skrepowana to jeszcze dodatkowo 6 osob jakis.. miasto Foster, piszą, ze małe miasto, nawet napisał "very small" .. ze nie mieszkaja blisko publicznej komunikacji i jakiegos wiekszego miasta !! najblizsze miasto to 35 min drogi autem. nie ma autobusu zeby sie tam dostac, jedynie autem. jezeli by gdzies jezdzili na wycieczki, a jezdza duzo to ja z nimi. ze pomoga w nauce jezyka.
tak po krótce, co myslicie ?!
Ojjj....
Ja takze jestem na nie....

Cytat:
Napisane przez Adne Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Dopiero za rok będę miała zdaną maturę, więc na razie mogę tylko planować, ale mam pytanie - czy któraś z Was była na au pair w Nowej Zelandii? Jak wspominacie?
Pozdrawiam.
Nie ma niestety u nas au pair z NZ ani z Australii...
Ale chetnie przygarniemy na watku takowa!
Witaj u nas i doskonale ze tak wczesnie zaczynasz przygotowania

Aaah nie dalej jak wczoraj rozmawialam z TZ ze gdyby nie on, gdyby nie to, ze go tutaj poznalam to teraz bym sie pakowala wlasnie do Australii albo Kanady...

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora