Zostało Armani Night - ktoś przygarnie ? ;)
NIEAKTUALNE !!!
Perfumy są oryginalne i nie są to testery. Nie chcę się ich pozbyć za wszelką cenę, więc przepraszam, ale będę wybredna.
Dziękuję za kosmetyki, ubrania, biżuterię itp. - wymienię się tylko za zapachy o podobnej pojemności i z podobnej półki (jestem zapachowcem, więc przyjmę też balsamy do ciała, dezodoranty, pudry perfumowane czy inne podobne z linii perfumowanych), a mniejsza pojemność może być jeśli coś naprawdę wpadnie mi w oko.
W każdej ilości przyjmę zapachy Guerlain - najchętniej Shalimar, ale reszta też mile widziana (dziękuję tylko za Insolence i Champs d'Elysees). Również przyjmę wszystko Chanel, chciałabym też dłużej wypróbować Angel Innocent (bo zużyłam tylko 25 ml) - jeśli ktoś chciałby się go pozbyć. Z sentymentu chętnie przyjmę Aqua di Gio, Light Blue i inne słodkie kwiaty (szczególnie jaśmin).
Rozważę oczywiście każdą propozycję, ale wstępnie dziękuję za zapachy Lancome (oprócz Miracle), Lacoste, Lempicka, Gucci i Dior.
Z męskich zapachów najchętniej przyjmę L" Eau d'Issey Issey Miyake i Paco Rabanne Black XS.
Ewentualnie przyjęłabym kosmetyki Dermatologica do skóry tłustej oraz kosmetyki do włosów (byle nie do kręconych) Alfaparf i Fekkai.
- Guerlain, Aqua Allegoria Tutti Kiwi - 70/125 ml, EDT (troszkę więcej niż połowa), (chętnie wymienię się na Herba Fresca lub Pampelune), - nieaktualne, leci do Paula78
- Armani, Emporio Night for Her - 90/100 ml, EDP
- Calvin Klein, Euphoria - 70/100 ml EDP - tylko za Miracle Lancome, bo to dla Mamy - więc proszę nie proponujcie mi nic innego ! - - nieaktualne !
- Ralph Lauren, Glamourous Daylight - 95/100 ml, EDT - nieaktualne, leci do ewelinkka20
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2007-02-14 o 13:06
|