Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-02, 11:30   #2482
adrji
Raczkowanie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Moje dziecko zawstydziło się chyba tego że nie chodzi i zaczęło pięknie chodzić przy jeździku, rowerku albo samochodziku. Zasuwa aż się kurzy Cały wieczór trenował.

A tuż po wyjściu dziewczyn najpierw dopadł do mnie, jakby miesiąc nie jadł taki był głodny z tych wrażeń. A potem zaraz padł jak nieżywy. Nigdy nie śpi o tej porze, ale po prostu nie dało rady i 10 minut się zdrzemnął.
no naprawde Tymek nabrał takiego rozpedu przy wszystkich pchaczach
i własnie zapomnialam dodac ze Tymek jest tak rozgadany, mowie wam nie spotkałam dawno tak namietnie wygadanego niemowlaka i nie to ze pojedyncze typowe głoski tylko on buduje całą w swoim zrozumialym jezyku mowe szkrab mały

i ciesze się ze nie tylko moj Jasiek okazuje się takim smakoszem wszystkiego, Lila tez słodziaczek smakoszka

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Fajne spotkanie, dziewczyny wszystkie śliczne, dzieciaki słodkie. Super, że takie spotkania się odbywają

Podajcie proszę przepis na sałatke z kalafiora do grilla. Nosz gdzieś mi wcięło
Lili ja nigdy nie obgotowuje tylko surowego, ale mozna tez zrobić tak jak Patik sparzyć przez chwilke, no i jak już Patik napisala + sosik do tego jogurt naturalny majonez czosnek koperek!
i jeśli masz ochote kukurydza/pomidor (jesli akurat masz pod ręką bo i solo do grila dobre) ostatnio u znajomej natknęlam się też na tą sałatke tylko oni robią z zielonym groszkiem z puszki, mi jakoś nie podeszła bo nieprzepadam nawmiętnie za groszkiem ale jesli któs lubi to w sumie tego kalafiora można połączyć ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ależ spotkanie! A zdjęcia
Adrij oryginalna uroda, mogę zapytać ile masz latek? i Jasiek niezły przystojniak, kapelusik cacy dzieciak.

pewnie nie tyle na ile wyglądam a tak na serio zdradzone na pierwszej stronie --- 28

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej kochane, na szybko.

Piękne zdjęcia Warszawianek, cudne. Podziwiałam z małym i mu tłumaczyłam - to jaś, to tymek a to dziewczynka lila. Mam go na kolanach ciągle.
Mamusie sliczne, a adrij mi sie srasznie spodobała

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Zdjecia ze spotkania Warszawskiego super!!!!!! YouYou co ty gadasz? jaki potwor? sliczna i sympatyczna dziewczyna na zdjeciach, Adrji moja nie widzialam Cie wczesniej...ale buziaczek rozesmiany, super. Jasiek przystojniacha, ladnego ziecia mam Brumku Tymek na 5 zdj sciagnij skore z Ciebie no i oczywiscie nasza ksiezniczka - rodzynek, slodki blondasek
no no zięć niczego sobie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Jaki fotelik kupiłaś?
Też się boję, że daleko nie ujadę. Sama a co dopiero z młodym
Lili powiem Ci że tak konkretnie w argumenty się nie wsluchalam bo chwilowo nie zakupuje, ale mój szwagier pracuje w sklepie rowerowym i opowiadalam mu i pytalam o opinie ze na w panują zakupy fotelikow i hamax wygrywa, i on powiedział ze zdecydowanie bardziej poleca foteliki polisport, przelecialam teraz net i one chyba troche lepiej cenowo a chyba na tej samej zasadzie co hamax wiem ze się też rozkaladaja i coś tam mają nawet lepiej... ale jak mówie bez szczegółów jak chcesz to się wieczorem konkretnie wypytam o opinie bo nie wiem też o którym o modelu mówił bo jak widze na all rozbiezność cenowa i rodzaji jest dużo.. no ale podobno w miejskiej sprzedaży wygrywają w warszawie
adrji jest offline Zgłoś do moderatora