2012-08-02, 19:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Napisane przez asiulka123
Dziewczyny, polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy? Aktualnie używam Vichy i La Roche Posay, szczególnie lubię ten pierwszy, ale się kończą i chcę spróbować czegoś nowego  Być może kupię ten Vichy jak uda się tanio, ale chcę drugi bo lubię używać na zmianę.Mam cerę przetłuszczającą się, z pojedynczo występującymi wypryskami i zaskórnikami.
|
Polecam Ci żel z biedronki, ten zielony z mikrogranulkami do cery tłustej i mieszanej. Kupiłam go rok temu z braku funduszy, bo czymś buzię myć trzeba było i od tamtej pory zagościł u mnie na stałe. Najlepszy żel jaki miałam w dodatku za śmieszne pieniądze
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992
Gratuluje 
Hej dziewczyny mam proźbę. Mogłybyście polecić mi jakiś suplement który naprawde wzmacnia paznokcie??
Zaczynam kuracje Herome, do wcierania mam kapsułki keratynowe gal i chciałbym coś od wewnątrz zastosować... A i który zmywacz jest dobry? urzywałam dotychczas nailty- tego z biedr ale zauwarzyłam że wysusza mi paznokcie. po zmyciu lakieru cała płytka jest taka matowa i rozbielona (mam nadzieje że wicie o co mi chodzi  )
|
Od siebie mogę polecić picie drożdży i pokrzywy. U mnie te 2 specyfiki sprawdziły się super na paznokciach. W końcu zaczęły mi rosnąć mocne, twarde paznokcie, które się nie rozdwajają i mogę je zapuścić (pijam na włosy, a ładne paznokcie to skutek uboczny kuracji)
|
|
|