Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podlasie ;D
Wątek: Podlasie ;D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-02, 21:21   #91
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Podlasie ;D

Cytat:
Napisane przez Sylwusia238907 Pokaż wiadomość
Biedulka, ale dobrze ze już jesteś po wszystkim. Guz nowotworowy? Czy taki niezłośliwy?

Wow faktycznie różnica, ale to trzeba samozaparcia, ja zima chciałam 6 weidera całą zrobić, ale dotrwałam do połowy. Zachorowałam i tyle było z moich ćwiczeń chociaż widziałam różnicę po tych ćwiczeniach
Może się skuszę na ćwiczenia Ewy

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Moje też
niezłośliwy dzięki Bogu ale mam straszne obciążenie genetyczne więc muszę pilnować . 6tka to morderstwo dla kręgosłupa już lepszy jest abs na brzuch nie ma takiego obciążenia pleców, co to za przyjemność ćwiczyć coś co robi nam krzywdę także w sumie dobrze, że nie dotrwałaś . Ćwiczenia Ewy wydają się banalne ale wymęczają, uważaj na kolana bo one obciążone są u niej najbardziej. W sumie ja sobie miksuję Ewy ćwiczenia z absem, najważniejsze to ćwiczyć to, co sprawia nam jakąś frajdę a nie cisnąć na siłę te brzuszki bo muszę mega wyglądać. I Ewa (jak ją zaczniesz śledzić na FB) zaraża motywacją i tak jakby leczy z kompleksów a to też pomaga