2007-01-30, 14:00
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Euphoria,Guerlain Tutti Kiwi,Armani Night,Glamourous
Cytat:
Napisane przez ewelinkka20
Powiem tak na naklejce jest 50ml ale mi sie wydaje ze mniej moze to wrazenie optyzne bo szklo jest grube a butelka jak od guci II (50) Ubytek to ok 10ml moze mniej  A jaki to jest zapach ktory proponujesz??Ja lubie razej swieze kwiatowe
A euphorie tylko za miracle??
Mam jeszcze miniaturke escada signature 7ml 
|
Właśnie jak przeczytałam nuty Island to dlatego Ci zaproponowałam Glamourous - bo to jest wybitny kwiatowy słodki świeżak, tutaj są nuty zapachowe: kwiat gruszy, klementynki, lilii kalia, imbiru, tuberozy i bergamotki plus poczytaj jeszcze opinie na recenzjach ( w tym jedna jest moja). To jest lżejsza wersja Glamourous - dlatego nazywa się Daylight, więc nie ma nic ciężkiego . Wymieniam się, ponieważ jest to już moja druga butelka tego zapachu i mi się trochę znudził
Więc jeśli jesteś chętna to ja też, Escady Signature nie znam i chętnie poznam jeśli mi ja dołożysz
Niestety Euphoria tylko za Miracle - tak jak mówiłam, to jest zapach Mojej Mamy i ona chciałaby się tylko za to wymienić, jeśli już
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
|
|
|