2012-08-02, 21:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wpieramy i nigdy nie poddamy! cz.2
Cytat:
Napisane przez verda
Melduję się. Relację z wczorajszej rozmowy zdam w weekend a póki co trzymać kciuki bo jutro znowu mam spotkanie (w innej firmie) 
|
kciuki bedą, nie ma bata dostaniesz pracę na dniach, widać jesteś rozchwytywana
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35667019]A ja jestem głupia. Nie wiem, co robić w tym życiu.
Ej, a może jednak w grudniu będzie ten koniec świata? Problemy same by się rozwiązały
verda - trzymamy!! [/QUOTE]
tusimar, jak Ty nie wiesz, to ja tym bardziej nie wiem , zresztą ja nie wiem, ale serio, idziesz na podyplomówkę i pomału zaczynasz sie realizować, i uwolnisz się od toksycznego szefa
ja narazie mam totalny mętlik, jutro chyba jednak przejadę się do właściciela tych aptek sieciowych i niech się dzieje wola nieba
Cytat:
Napisane przez Erite
Malina, kontynuując ze starego wątku, ja ostatnio wszystkich namawiam na doradztwo podatkowe, to jest nisza na rynku, praca moim zdaniem bardzo ciekawa  żeby zostać doradcą wystarczy mieć studia wyższe i zdać egzamin, ale oczywiście poszukać najpierw praktyki u jakiegoś doradcy z prawdziwego zdarzenia. Nie powinno to być trudne, bo doradcy nie boją się konkurencji, gdyż jej praktycznie nie ma  Egzamin to nie bułka z masłem ale jak masz głowę na karku to spokojnie dasz radę 
|
nie słyszałam o tym, bo jestem w tym temacie zielona, z pewnością zanim na cokolwiek się zdecyduję, przemyślę to z 1000 razy!!!!
|
|
|