Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem ze współżyciem - niedobranie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-03, 13:09   #1
Marti993
Przyczajenie

Problem ze współżyciem - niedobranie?

Cześć, dziewczyny. Zarejestrowałam się tutaj, bo mam problem i zwracam się do was ze sprawą, który nurtuje mnie od niedawna, to znaczy od kiedy zdecydowaliśmy się z chłopakiem na pierwszy raz.
Oboje mamy po 19 lat i jesteśmy razem od pół roku. Świetnie się rozumiemy i bardzo się kochamy, ale martwi mnie jedna sprawa Jakiś czas temu zdecydowaliśmy się na nasz pierwszy raz (wcześniej ja miałam doświadczenia z pieszczotami i seksem oralnym, a mój chłopak nigdy nie robił niczego z żadną dziewczyną). Okazało się, że jesteśmy kompletnie niedobrani w łóżku... Wiem że trudno mówić o dobraniu u nowicjuszy, w dodatku po zaledwie kilku próbach, ale martwię się. Mój chłopak jest bardzo niedelikatny mimo, że mu mówię, że coś sprawia mi ból. Pieszczoty są fajne, ale dotyk w "tych" miejscach nie sprawia mi przyjemności, od razu każę mu przestać. Na prawdziwy seks zgodziłam się tylko raz ale nie był to normalny stosunek tylko dosłownie kilka ruchów i koniec, nie chciałam więcej bo byłam spięta i bałam się bólu. Pokazywałam chłopakowi jak chcę, żeby mnie dotykał i on się stara być subtelniejszy, ale nie ma wyczucia i musiałabym ciągle mówić, co ma robić. A przecież wtedy i tak trudno jest się skupić na przyjemności. Z kolei ja mam wrażenie, że jestem za delikatna i mój dotyk też nie jest w stanie go wystarczająco rozbudzić. On potrzebuje silnych bodźców, a ja nie umiem fizycznie mu tego dać, bo po prostu nie mam na to fizycznie siły (wiem, że to głupio brzmi, ale naprawdę). Nie mówię że on jest klocem który nic nie czuje, nie jest tak, ale po prostu chyba potrzebuje czegoś bardziej ostrego, a ja nie umiem mu tego dać. Nigdy nie miałam takich problemów z kimś innym.
Niby powinniśmy się zgrać po jakimś czasie, ale ja się boję, że w końcu mu się to znudzi i znajdzie sobie kogoś kto ma podobne potrzeby i nie będzie mu nudził "nie tak", "delikatniej", "nie tak szybko" itd. i kto będzie umiał mu sprawić przyjemność. Zdołowałam się tym kompletnie i nie wiem co robić mimo, że on mówi, że wszystko jest w porządku i że tylko potrzebujemy czasu. Pomocy
Marti993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując