Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-03, 14:19   #3445
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

dziewczyny - pisałam Wam, że kupiłam na allego nianię z kamerką
sprawdzała się super
niestety po kilku dniach okazało się, że akumulatorek prawie w ogóle nie trzyma aż w końcu nie dało się go naładować- mimo podłączenia na całą dobę
niania na gwarancji 24miesiące ale nie chciałam jej odsyłać bo nie wiedziałam ile to potrwa i jak to będzie wyglądać i poprosiłam Tz-eta aby spróbował kupić nową baterię- kupił nowy akumulator (20zł) i ładował się 17 godzin i nie naładował się do końca tylko 80%....niestety w urządzeniu wytrzymał 20 minut i padł...
pozmieniałam funkcje urządzenia zgodnie z instrukcją na niskie natężenie dźwięku, słabe nasycenie kolorów żeby bateria dłużej trzymała i spróbuję jeszcze raz podłączyć do ładowania...
mogę reklamować - tylkonie wiem gdzie mam paragon i obawiam się, że go wywaliłam
ja- co wszystkie paragony(potrzebne do gwarancji) przechowuję
czasem też zdarza mi się miesiącami nie wyrzucać paragonów za spożywcze zakupy ....
a ten jeśli dobrze pamiętam widziałam na meblach i nie ma...
o ile to był ten bo jednego dnia przyszła niania i laktator
byłam zabiegana i nawet nie miałam czasu tego otwierać, wszystko robiłam w pośpiechu i nie wiem gdzie ten cholerny paragon dałam i czy nie wyrzuciłam - ostatnio byłam taka nie do życia, ze mogłam to zrobić...
boję się pisać i dzwonić do sprzedawcy bo na pewno każą odesłać urządzenie z paragonem...

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

co można zrobić z patisona?
marynować, usmażyć jak kotlet? skórę się obiera?
urosło mi w ogrodzie dość duże i nie wiem co z tym zrobić...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora