2012-08-04, 15:00
|
|
BAN stały
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
kilku rzeczy, może masz? proszę zajrzyj :)
Witam,
od razu mówie że nie mam tutaj wątku - chciałam założyć jakiś czas temu, ale nie mam czasu na selekcje rzeczy do wymiany, fotografowanie ich i wrzucanie na wizaż .
Jednakże kilku rzeczy namiętnie poszukuje, więc jeśli któraś z Was będzie takie miała, chętnie poszukam za to w mojej szafie czegoś, czego szukasz, mam dużo rzeczy więc jest spora szansa że znajdę 
NOSZĘ ROZMIAR XS NA S
P O S Z U K U J E :
ciemne (granatowe a nie czarne) JEANSOWE mega obcisłe rurki
ogrodniczki - szorty
bardzo modnej ostatnio ASYMETRYCZNEJ SPÓDNICY, kolor mi obojętny, ale mega chętnie pudrowy róż, czerń
ogrodniczki - rurki (ale jakieś takie ładne, seksowne)
sweterki na jesień (NIE rozpinane) obcisłe najlepiej : czerń, granat, czerwień, róż i modne pastele, chętnie także ażurowe
czarna mini spódniczka (byle nie za krótka, ale z kolei nie jakaś do kolan) jakaś taka super i uniwersalna, żeby nadawała sie zarówno np na egzamin jak i randkę - chętnie z baskinką lub zipem
rzeczy z flaga : USA, WB
szare zakolanówki
słodkie, romantyczne staniczki np całe z koronki ładnej, w serduszka, babeczki etc - noszę B75 a w przypadku staników interesują mnie tylko nowe lub np tylko przymierzone/raz założone
BIAŁA maxi sukienka
Buty na jesień r.39 : czarne wedges / botki czarne lub brąz / emu (oczywiście nie musi to być oryginał), kozaki jakieś ładne. Nie interesują mnie zniszczone, znoszone buty.
Piszcie proszę jeśli coś takiego macie
Edytowane przez CristinaWawa
Czas edycji: 2012-08-04 o 15:04
|
|
|