Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - oryginalny odpowiednik taniej wersji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-04, 18:11   #298
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: oryginalny odpowiednik taniej wersji

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
o prosze wiec jednak faktycznie odpowiedniki lepsze i trwalsze niz oryginal jak to czesto pisza na allegro
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
I tańsze
Tańsze i owszem, ale nigdzie nie napisałam, że jest lepsze, ani że gdy się coś nie rozwija to jest gorsze. I nie jest dosłownym odpowiednikiem, bo cosik jeszcze dorzucili z inszych pachnideł. To raczej odpowiednik 4 w 1. Ale trwały jest i wcale nie pachnie "tanio". To jest w sumie bardzo fajny perfum.
I jeszcze jedną perfumę namierzyłam, tym razem polskiej produkcji za 25 zł, która pachnie jak Trufle Wawela. Co prawda trzyma się góra do 4 godzin a flakon pozostawia bardzo wiele do życzenia, ale to jest chyba najładniejszy (najładniejszy, nie najlepszy ) czekoladowy zapach jaki wąchałam. Dark Extacy i Chocolate Greedy mogą się schować. I do tego "brudna szmata" nie wychodzi jak to często bywa w przypadku czekoladowych pachnideł.

- Terry Pratchett

Edytowane przez Karkki
Czas edycji: 2012-08-04 o 18:13
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując