Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-04, 17:37   #4925
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Fajne hh A Twoje włosy wow błyszczące i dłuuugie piękne

Min włosy nie wypadały więc na sobie nie mogę ocenić Wklejam link do Anwen która pisze że jej pomogły na wypadanie http://anwena.blogspot.com/2012/03/s...othenicum.html
ta bloggerka pisze o wysypie na twarzy? miałas tez tak? bo krucze czuje sie zachewcona do lykania tego, ze wzgledu na to, ze na chwile obecna nie mam wiele lekow do lykania, wiec i suplement zdzierże, ale wlasnie obawiam sie wysypu? z antgybiotykami na skore mam problemz tradzikiem, a co dopiero jeszcze jak mu cos pomoze xD plus jeszcze ta dziewczyna pisze, ze substancja jest wydalana z moczem, ale jak myslicie nie zmieni to jego skladu itp? musze oddawac regularnie mocz do badan i chyba nic zlego mi sie nie stanie z jego skladem rpzez to? Wiem, glupie pytania, ale sie nie znam do sylwestra chce miec wlosy do ramion a ile Ty tabletek dziennie stosujesz? bo nie chcialabym rpzesadzic?
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska piękne masz włosy i jaka opalenizna.
zgadzam się, wlasn ie miałam pisac to samo
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakbyście chciały coś fajnego zobaczyć w kinie, to polecam "Madagaskar 3"
umówiłam się właśnie z przyjaciółka na czwartek Kocham Króla Juliana <3

już po hula hop, teraz wlaczam olimpiade, na kompie skalpel i jade z cwiczeniami editjednak nie dałam rady

w ogole nie wiem czemu, ale od miesiaca moja skora stala sie taka przezroczyt\sta? zawsze bylam blada, ale etraz na nogach rekach no oslownie wszedzie dokladnie widac przebieg kazdej mojej nawet najmniejszej zylki. dziwnie to wyglada

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-04 o 17:50
ghana jest offline Zgłoś do moderatora