2012-08-05, 00:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II
Cytat:
Napisane przez madii1984
Miałam dziś przeżycie - pierwszy raz rozdziewiczyłam stand  W Wawie, Natura na Bemowie, jest pełne. Wziełam tylko 2 lakiery, ten jasny i ciemny niebieski. Liner'a, mimo waszych zachwytów nie wzięłam, bo mam mocno zielone oczy i nie używam niebisekich cieni w żadnych odcieniach bo nie podobam się sobie w tym kolorze, szminki wiadomo, nie ma co się rzucać, błyszczyki też taki... z tej nowej kolekcji Inglot mam aż 3 i jeden z nich jest podobny do tego właśnie z Cruise Couture. Lakiery bardzo ładne! Czyli jaka teraz będzie limitka? I kiedy?
|
ja rozdziewiczałam za to stand w Naturze przy metrze Centrum, aż nie mogłam uwierzyć, że do godz.16.00 jeszcze nikt nie schwycił choćby eyelinera to chyba przez to, że sezon wakacyjny
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------
Cytat:
Napisane przez lemka
Mam takie same odczucia  . Przy okazji kupiłam też wycofywany brązowy eyeliner Essence i on jest niesamowity, nie ma porównania do nieszczęsnego Wibo czy innych w pędzelkach. Tylko czym wy go zmywacie? Maziałam się na ręce i nie mogłam niczym zmyć, mam go teraz na oczach i już się boję co będzie  .
|
również uważam, że ten eyeliner jest bez porównania lepszy od m.in. tego z Wibo - i łatwość nakładania i ta lekkość na oczach...
ja zmywam ten eyeliner przy pomocy micela Avene (nie schodził łatwo, pomimo że płatek przytrzymałam dość długo, więc zeszło się nieco dłużej niż w wypadku innych eyelinerów - tj. tych nieżelowych), a na wszelki wypadek mam pod ręką dwufazówkę z Bielendy
|
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi 
zakupoholizm pomniejszony
If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
|
|
|